36

Komentari (36)

papagaj
Tako ti je to kad pitari plate sudiju Topalovica
Drakula
Platili ti pitari seku skoro za djaba za zadovoljavanje hehe
user1675926959
Svi ste vi Vicini sinovi kopilad *******a
Dragon
Čovjek je pošteno sudio a to što ste vi navikli da vam sude nepostojeće penala.Sabrija čista desetka za suđenje a ti Baša nisi dorasto da vodiš velike klubove.
user1675926959
Ako ti je ono pošteno ti si izuzetno nepošten i pokvaren lik koji je bezobrazno pristrasan
Drakula
100% regularno sudio. Jedno od bolji sudjenja u ovoj sezoni kamo srece da svi sude ovako. Jos je gurao zeljkana u par navrata.
enko
Najvece ponizenje za klub kao sto je zeljo sto ste doveli tog travnickog klovna.kaze nisam za ho ruk sistem,e pa kvazistrucnjak sablja bi dobio i velez i igman na ho ruk.
user1676568537
Cocalicu smijesan si. Oprosti se. Nije za tebe vise sportski teren. Ogavno je ono ponašanje. Željeznicar da je pravi klub suspendovao bi te barem 10 utakmica i novcano kaznio zestoko.
CASIO
Pa dok je stari Osim bio u komitetu radili ste sta ste htjeli. E toga vise nema. Sve se vraca, sve se placa
user1675926959
Znaći narednih 100 godina lakrdije pripada Sarajevu,Borcu,Veležu,Zrinjskom...Po 25 svakom.Bravo baš si pametan hahaha
hz_033
Produzi im sudija 10 minuta utakmicu i hadalji neznaju dati gol. Koga to nebi iznerviralo ???? ? Btw osim izjave celavog glupsona da im je psovao, dajte bar jednu situaciju gdje zeljo ostecen sudijskom odlukom ???!!!!?!?
Meho1505
Ti si slucaj za razmatranje, cuj jednu pa dvije titule smo izgubili sudijskim I odlukama saveza(penal za zrinjski protiv radnika i korona prekid prvenstva)da dalje ne pisem
hz_033
Ti si slucaj za ustanove sa posebnim potrebama. Kazem na utakmici zeljo Igman, daj bar jednu sudijsku spornu odluku gdje je zeljo ostecen. Vi mitomani se ufatili proslosti i to starije od 10 godina jer u posljednjih 10 niste napravili nista ineznate dalje od toga!
Hadzija123
Ma nece Zenicani kako to to je jedini narok od kojeg sam dozivio da psuju Markale ( granatirabje markala i makasr koji je pocinjen na pijaci ) ,ni u Banja Luci,Mostsru,Laktasims,Tuzli,Trbinju nigdje to nisam dozivio osim annutakmici u Zenici protiv Celika!
FRLegioen
Ja sam zenicanin koji sam branio tvoju guzicu na Igmanu '95 u pokusaju deblokade Sarajeva!Znas li ti koliko je zenicana poginulo na Visokom,Igmanu u pokusaju deblokiranju Sarajeva? Ustani kad spomenes Zenicu!!!
Hadzija123
Sobro druze svaka tebi cast branili smo i mi pa sta sa to nam daje pravo da psujemo takve gnusne psoveke,sta evo ti bi sada mene ibjedio da ja nisam u pravu ida nije bilo tako predvodzeno onim vasim bodzom Saban kako se vec zove a tebi za ratne zasluge svaka cast kapa do poda
FRLegioen
Naravno da osudjujem to skandiranjeTo je spominjala mala grupa narkomana koji su tad bili na tribini.I ja sam imao sukob s njima radi tih stvari,ali toga vise odavno nema!Ne mozes cijeli grad osudjivati radi grupe narkomana s nozevima koja je to spominjala! I ako nisam vise na jugu ,znam da se grupa odavno distancirala od tih skandiranja! Vi ne volite Celik,mi ne volimo Zelju,to je navijacko rivalstvo,I to je ok!
Brazuka
Doce u sarajevo bar na kafu i strahovati ko mu je iza ledja
enko
Doce on i u travnik al na skijanje
user1659354598
A zasto se klub ne oglasi??Zasto sutite citavo vrijeme,od korone sutite,koga se bojite?Imamo li tog predsjednika,ima li iko u klubu da se oglasi ,kradu nas nonstop,svi znamo ko je poslao sudiju da jucer odradi posao,Sarajevo se osteti protiv Sloge i svi se digne,odmah im vrate protiv Tuzla Sitija kojeg je Sarajevo pokralo,poslije im dolazi Siroki oni se zastite Gigovicem ako zatreba,ali nisu cutali ko mi ,mi samo cutimo i ovako nam rade...Coca shvatamo te i sve ti je oprosteno..TM87
nakopitam
Hahahahhaahahahhhahahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahhaahhahaahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahhhahahahahhahhah
user1676568537
Ko te krade jadan? Igman vas razmontirao. Jesi li ti gledao utakmicu ikako?
nakopitam
Pogledajte samo tu njusku jebbo ga ivica i njega i sve koji podrzavaju tu kriminalnu organizaciju takozvanu zeleznicar
zosteer8
Staru ti macnem??
user1659354598
Seku ti ****mo bolesnu
user1582456981
ne volim psovat ni vrijedjat al tebi kucnu listu odradim et takoo sto si debil
enko
Svi koji spominjemo pokojnog ivicu osima treba da ustanemo i zahvalimo se covjeku jer bi jos uvojek gledali colakovica,dominikovica,usanovica i istalu bagru.nakopitam zamolio bih te ko jarana da ga vise ne uzimas u usta a ove druge opleti.naprimjer ovog klovna iz travnika .
nakopitam
Hahahahaha Eto kakva je to gamad sa šugavice. Od postanka su takvi. To je razlika izmedju njih i Pitara. Oni seljacine i supkolizci a Pitari prava gradska raja i velika gospoda za njih!
Zeljo4life
Prenio šugu sa majke na sestru dok ih budeš karao!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.