27

Komentari (27)

JapansBjelava
Doveden da izbori Evropu. Sad kaze i ne mora se.Trener koji stavi spremnog Galica u prvih 11 je los trener a tek onaj koji ga gurne rovitog pored zdravog Sehica je katastrofalan. Ova uprava sa Kovacevicem i sivom eminencijom kluba Misimovicem mora biti protjerana iz kluba. Pa Kovacevic je jos do juce govorio da je on tu kao prelazno rjesenje do dolaska investitora, medjutim udomacio se u fotelji a investitora ni na radaru nema.
user1574859714
Oa naravno da nije bauk ako ne igramo evropu. Vjerovatno si svjestan da ovakvi ne mozemo igrati jer cemo biti kanta za nabijanje.
user1675926959
Koliko su Želju puta klale sudije da bi ovakvih golova trebalo biti bar po jedan po utakmici naredni sedam godina da sperete ljagu koju je savez ispljuvao prema Želji
user1659354598
Smetljaru federalni a prosla utakmica i sudjenje protiv Borca,rukomet,odbojka to ne komentarises majmune jedan
nakopitam
Klaun hahahahahahahaa
RollingBlunt
Kako god okrenes, glupi ste mostarci, Ultrasi izinite ne mislim na vas, nego na ove sa one anamo strane, debili ne shvaataju da su do prije oar godina bili druga liga, a furaju se da su veliki.. veliki ste samo onoliko koliko vam mi dopustimo, ajmo sadw prst u usta, sisanje i soavanac. Vidi koja su doba, valja u skolu sutra
user1676328842
Hahahahaha Sta ce smradovi dopustit hahahaha malo ste jači od kisele hahahaha
user1676983629
Pa ispadali ste u bivšoj državi svako malo,pa vam nekada ni kupovina bodova zbog čega ste izbačeni iz lige nije pomogla.Pa samo Velež vas je dva puta ostavljao u ligi i sjetite se 1981 god .kad je crvene armije bilo pet puta više nego vas klošara.
mido1921
I ti i tvoj šef će te nazad u Travnik ako se ne izbori evropa.
Kakakak
Haha klaun se veceras ušutio, godi mu kada kradu u njegovu korist ?
Mujci
Hajde videoanalitičaru daj beku nek hvata loptu umjesto golmana,bolje to radi ????.Nista za to nisi rekao ANALITIČARU,jel možda bio ofsajd,jel sudija mahao? ???
zgembo.popuslic
Pricajte sta hocete za ovog Basica ali je prvi trener koji je prizno da je njegova ekipa pobijedila na osnovu sudijske greske
Gr0hot
Gdje je to rekao?
zgembo.popuslic
Citiram: Utakmica nije bila lijepa, ali bilo je borbe. Što se tiče gola, mislim da je bio faul, čak sam pomislio da nije gol, ali sudija je svirao na centar. Čestitam Veležu na sezoni, veliki su klub, neka najbolji izbori Evropu", rekao je Bašić i nastavio:
starmac
Na presu je rekao.Kada je čuo šta mu je Feja rekao,a debil komentator ga nafalio za igru i pobjedu ali kakvu.UPAMTITE PIROVU!NEĆETE U EVROPU I DUGOVI VAM SE GOMILAJU A IGRAČI VAM ODOŠE
Gr0hot
idi busi lopte ili se sebi pokaki u stau jer si se iskontrirao sa proslog na ovo kolo kralju
Lavillenie
JESTE KRAJ SVIJETA
user1613662710
Greska sudije Laus je trebao davno dobit crveni karton
starmac
Klaunski Klub ŽELJEZNIČAR
Adrian
I tu si prvi, kad je Željo u pitanju.
Mujci
Noname992
Smiješan je ovaj trener Želje, amaterska izjava nakon tekme. Ljudino budi svjestan Željo ne igra ništa bolje od kad si došao. Ne laska sebi, a zahvali se navijačima koji su jedini razlog igračima da se bore i zalažu.
user1676312914
SonPen1946
Hoce li busiti lopte klaun?
Mujci
starmac
Jesi mu ga spustio Feja svaka ti čast.Daj mu odma jednu loptu da buši KLAUN.
Mujci
Prcccccc.Video analitičar prccccc ne ideeeee.Daj malo stoperu nek hvata loptu umjesto golmana,bolji je
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.