Plavi remizirali, revanš će odlučiti o tome ko će proći dalje

Bašić: Ponosan sam na ekipu, dali smo maksimum, vjerujem u prolaz!

22

Komentari (22)

saju701
Prolazi ovo Zeljo na penale u gostima
Blueboy
Realno Neftci i nije neka ekipa danas,mozda su nekad bili nesto ali danas nisu toliko jaki.Za nase uslove su oni sila,ali dok god mi gledamo na taj nacin ekipe iz Azerbejdzana i tamo nekih ljevih liga to je poraz na startu.Mozemo i moramo se nosit sa takvim ekipama.Pa majku mu nisu to ekipe iz lige petice pa da se nesto plasimo.Zeljo je veci klub od Neftcija sigurno
user1574859714
Odlicno smo odigrali ove tri utakmice.Iznenadjuiuce odlicno. Nismo izgubili,nosili smo se lijepo. Volimo te Zeljo
hamdi kurtes
Objektivno Nefčik je za Želju Real Madrid. U revanšu ćete popit 4-5 komada za oproštaj od Evrope.Igrat bunker sistem kod kuće,a nadat se prolazu dalje utopija.
Djema1921
Hamdi kurtas hajd sad malo ga falutaj, Inter sa Murinjom uzme LP pa Chelsea sa Di Mateom i to su znalci, sad balis tu nesto ovaj Zeljo je top i za srecu takvih opet ce proci pa ce nam Besiktas doci.
Plavac3110
Jesu to jos uvijek ostale traume od nizerazrednog Torpeda pitarcicu glupi? Budi bar iskren pitaru cobanski kad si vec dosao da kazes nesto preglupo, ovo sto je Zeljo uradio je veliki podvig, a konstantno ofiranje vaseg smrdljivog kluba bez stadiona, na to se suti. Bolje ti je vrati se odakle si i dosao, na Bjelasnicu i ne silazi odozgo.
Sa ovakvom igrom na Grbavici pogotovo u drugom poluvrijemenu, Zeljo apsolutno nema sanse da prodje. Bit ce zaista velika senzacija ako Zeljo prodje ovo drugo pretkolo. Zaista sam veliki skeptik ili pesimista. Kod Zelje mozda ima 2 do 3 igraca da nesto vrijedi, ono ostalo je sve obican boranija.
user1675926959
Nema veze...Poginuli ste ove tri utakmice To Manijaci ne zaboravljaju Baša je fakat osvježenje lige.I samo da vide pitari da ne slavimo x kao što kažu Večeras smo jako tužni ali i ponosni na našeg Željkana
semirM
Trenutno najbolji trener u BiH bez ikakve dileme....samo da ostane sto duze na kormilu i daleko ce Željo dogurati
Šta vam kaže šef biti će 5-0 sigurno hahaha
zgembo.popuslic
Gdje si kujo mala, plako si poslije torpeda da vas ne yebemo puno. Spasila vas Ajla i Mirza jos vece bruke jer bi vam bila petica od Aktobea da ste kojim slucajem prosli bratski torpedo. Bolje vam je ovako, sad se nemate za sta sekirat
Hahahahahahahahhahahahahaah
Adrian
Sa igrackim kadrom sa kojim raspolazemo, šef izvlači maksimum, samo Gasala drži što dalje i prolaz je tu.
Kugla
Nada zadnja umire
Hadzija123
Ima slijepo ime garant si takoninlijep ono satro @Kugla hahahah bolje da si stavio kita
BogatiDijasporac
Sefe, Manijaci uz tebe stoje. Vidi se da imas znanje, da imas viziju i da si jasan u obracanju. Naprijed Zeljo ljubavi ?
Uranija
Kugla
Nada zadnja umire
BogatiDijasporac
Pucaju li vam cirevi? Nakotilo se bordo zohara na zeljinim komentarima. Nema vise kurawe Ajle da je pljuju a ni strucnjaka preVaresanevica, pa dosli kod komsija na clanke.
papagaj
Možemo i moramo
E.Car
Vjerujemo svi!!!! Samo jako!!!!
Carmagle
Šefe top, samo gasala posalji u vrbanjusu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.