Perez sprema iznenađujući transfer, već se obratio Bellinghamu: "Pomozi mi, ti ga znaš..."

Neočekivana razmjena

Perez sprema iznenađujući transfer, već se obratio Bellinghamu: "Pomozi mi, ti ga znaš..."

Admin Čaušević

U Real Madridu su fokusirani na ostatak sezone, međutim Florentino Perez paralelno gleda u budućnost te već radi na strategiji za naredne transfere, a moguća razmjena na ljeto bi predstavljala zaista iznenađenje.

Kylian Mbappe je već završen, preostalo je sačekati zvaničnu potvrdu da će Francuz od naredne sezone nositi dres Reala i teško da je moguće realizovati bolji ulazni transfer.

Napad Los Blancosa će definitivno promijeniti svoje dimenzije sa dolaskom Mbappea pošto je od ranije poznato da će se na ljeto timu priključiti i Endrick.

Sve to upućuje da će doći do određenih odlazaka, ali opet ne isključuje i moguće dolaske zbog čega iz Španije stiže pomalo iznenađujuća vijest.

Naime, pojedini specijalozvani portali Real Madrida su počeli pisati o mogućoj zamjeni igrača sa Manchester Unitedom, a u sve bi bili uključeni Marcus Rashford i Rodrygo Goes.

Oglasi

Perez za Brazilca želi 150 miliona eura, ali ne bi imao ništa protiv da na Santiago Bernabeu u razmjenu dobije i Rashforda.

Navodno je i prvi čovjek Kraljeva zatražio pomoć od Jude Bellinghama da nagovori svog reprezentativnog kolegu i potpiše za popularne Kraljeve.

Rashford je bez sumnje sjajan fudbaler, ali u posljednje vrijeme ne prolazi kroz lijep period iako je u nedjeljom gradskom derbiju protiv Cityja zabio sjajan gol.

Postao je engleski napadač sklon i incidentima van terena, nešto što Perez baš i ne voli, te upravo iz toga njegov eventualni dolazak u Madrid bi sigurno bio iznenađenje.

Tako je proteklih sedmica bez dozvole kluba putovao u Sjevernu Irsku, napravio je saobraćajnu nesreću, dok je i imao i burnu noć sa jednom konobaricom pa ga je i Eric Ten Hag počeo kažnjavati sa manjom minutažom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid već godinama u svojim redovima nema igrača koji je sklon incidentima van terena pa ako potpiše za Kraljeve Rashford će se definitivno morati primiriti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ultras_sur_Dalmacija
Rodrygo majstor svog zanata a ovaj rashford truba već godinama i dežurni grijač klupe dobra zamjena nema što samo bi luđak pristao na ovu glupost od razmjene
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi