10

Komentari (10)

Tz_Niko75
Steta. Ne samo da je igracina, vec je i ljudina i nimalo nije sebican. Sve najbolje legendo
denimen9
Dobar je Aguero, ali za Citya i Barcelona, ne za top klubove poput Reala
user1614932756
Top klubove ??,real je mozda bio top klub kad se nije znalo za city ali trenutno real ne moze prismrdit chelziju kamo li city-u
denimen9
ma sta ti znas, useru obicni
Malmi_Suomi
@denimen9 on ne zna ništa.
Obični user i neko derište.
Pozzz Iskro
Amansio
Koga Perez želi taj i dođe u Real, a vala više lažne empatije od novinara preko gkave. Svima nam je žao zbog karaja jedne sjajne karijere, al ne serite, da perez žali pored Totija, Gerarda i Lamparda za agerom kako da ne.
Klicko
Opusti se drug.Napet si puno.Pozz
Amansio
Ma nisam buraz već lažne suosjećajnosti i slično mi je preko glave trba poštovat sve svakako da mu je teško ali ljudi moji budimo svjesni sranja pko nas fala Bogu živ je ima lovu osvojio šta je mogao uskoro mu je svakako kraj karijere oni se opraštaju koda je ne znam šta. Pita li se tko kako je Šukuru ovim migrantima i sl.
Amansio
Hajmo žalit čovjeka koji ima sve jer smo toliko dobiri i empatični, a ****a smo neviđena
Mele
Mogao je jos koju sezonu sigurno igrati na visokom nivou. Steta, ali zdravlje je na prvom mjestu, novca je zaradio da mu moze biti citav zivot sigurno, pa i njegovoj djeci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.