Florenzi se i nakon prespavane noći nastavio šaliti sa Džekom

Kako je sve podnio kapiten Zmajeva?

Florenzi se i nakon prespavane noći nastavio šaliti sa Džekom

Admin Čaušević

Edin Džeko je stvorio velike probleme Italijanima na stadionu Artemio Franchi. Bio je strijelac jedinog gola u meču završenim rezultatom 1:1.

Džeko je igrao protiv dobro poznatih faca, a poslije utakmice bio je izuzetno raspoložen, a s nekim igračima Italije je obavio i prijateljski razgovor.

Florenzi se prije utakmice šalio sa Džekom da će ga udariti ako treba, a isto je nastavio i nakon utakmice. Sve zbog jedne fotografije.

Naime, fotografi su zabilježili trenutak kako Sarajlija Florenziju gestikulira rukom da ga nazove, a Florenzijev odgovor na Twitteru je bio: "Da, ali nazovi me".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Džeko je prijateljski shvatio šalu što govori i njegova reakcija na Instagramu jer je "citirao" Florenzija uz sticker koji "umire" od smijeha.

Top Komentari

Adnanos
Dzeko je sinoc bio 50 posto nase igre. Da nije bilo njega italijani bi bili puno opasniji. A mnogo je znacio i Gojak. Svi su dali sve od sebe ali njih dvojica su se istaknuli.
4 0
Śmeker007
Dzeko je kralj, nikad vise necemo imati takvog igraca i trebamo uzivati dok jos igra..#ED11❤️
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi