Fonseca stao u odbranu Džeke

Smatra da je odigrao dobar meč

Fonseca stao u odbranu Džeke

E. Škorić

Paulo Fonseca, trener Rome, govorio je o Edinu Džeki na konferenciji za novinare nakon remija protiv Juventusa (2:2).

Vjerovalo se da bi Edin mogao ovaj derbi dočekati kao igrač Juventusa, no Dijamantu je propao transfer i on je ostao član Rome. Jučer se nije proslavio, promašio je dvije velike šanse, ali trener Fonseca ga smatra i dalje jednim od ključnih igrača.

"Džeko je miran i motiviran. Danas je odigrao dobar meč. Nama je važan, nije zabio, ali puno je radio za momčad. Imao je prilika", rekao je Fonseca.

"Odigrali smo dobar meč, nisam zadovoljan rezultatom. Stvorili smo mogućnosti za pobjedu, a nismo je uspjeli na kraju ostvariti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Romi je to drugi remi u Seriji A ove sezone, nakon 0:0 u Veroni, međutim poznato je da je taj meč registrovan službenim rezultatom 3:0 za Veronu zbog administrativne greške rimskog kluba.

Top Komentari

Eno30
Dzeko je klasa za Moratu pa i Mihkteryan je promasio cist zicer niko o tome ne pise samo o Dzekinim promasajima
3 2
Saimai1316
Bogami nema sta ko dzeksija da brani,covjek igra ko lid,ako je fulio pa sta desi se,al sve covjek sam priprema,imam osjecaj da ce sa pedrom super da se slaze,samo napred dzeksi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi