Franck Ribery izabrao broj u Fiorentini

Bio je zauzet, ali...

Franck Ribery izabrao broj u Fiorentini

E. Čaušević

Iskusni francuski fudbaler Franck Ribery danas je zvanično potpisao ugovor s Fiorentinom.

Ribery je jutros doputovao u Firencu gdje ga je dočekao veliki broj navijača koji su oduševljeni njegovim dolaskom u Fiorentinu. Iskusni Francuz je prošao ljekarske preglede, te je potpisao dvogodišnji ugovor.

Prema informacijama iz Italije Ribery bi po sezoni trebao zarađivati oko četiri miliona eura, plus 500.000 eura bonusa za svaku sezonu.

Fiorentina je na zvaničnoj stranici potvrdila da je Ribery potpisao ugovor, te su otkrili da će u novom klubu nositi dres s brojem sedam koji je njegov zaštitni znak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj broj je tek nedavno uzeo Erick Pulgar koji je u Fiorentinu došao pirije nekoliko sedmica, ali je pristao da isti proslijedi Riberyju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti