17

Komentari (17)

denimen9
Svaki poraz je dobrodošao, ukoliko ce nam pomoci da se trznemo, damo otkaz ovom Petevu koji izgleda pojma nema o životu. Svakome se treba pružiti šansa, ali jarane 50 igrača i 0 pobijeda, nema on tu šta da traži više.
Dtox
Mukiba
France-Bih 0:1
MethodMan
Nas mentalitet je najveći problem našeg naroda i naše države, mi prvo ne znamo prihvatiti neke realne činjenice i uvijek se ljutimo kad nije po našim željama.. Udjite malo na portale Luxemburga iako su lošiji od nas na reprezentativnom nivou oni su uvijek pozitivni i nadaju se dobrom bez obzira na sve... Zato i jesu u ekonomiji gdje jesu mali Lux, ali I veliki jer se ne predaju i koriste svaku šansu za napredak!
user1582318349
Bit ce vise nasih navijaca nego njihovih to je sigurno,sto se toga tice Bosna ce imati ogromnu podrsku.
Soni
Budala ovih Francuza pa kad nasi krenu Petev sambu igrat nece znat sta ih je snaslo. Realno 5-0 za Francusku a ako Francuzi udju lagano u mec onda 3-1 a bod mozemo samo sanjati pogoto sto su nasi svi u formi i fizicki i psihicki.
MethodMan
Bas zbog navedenih činjenica i imamo neke šanse da se ne obrukamo, jer mi smo opisani u svim utakmicama sto nam može ići u korist
user1614932756
Sta ce im kante nema potrebe za njim kad ce lopta vazda biti kod francuza
VELEZ
ko vise prati repku? VICO ODLAZI!
King_Kenny
...ovo im je prva utakmica nakon debakla na EP,sto znaci da cemo mi nastradati,na nama ce gace da istresu...jos kad uzmemo u obzir kakvi smo mi trenutno prognoziram 7:0 za Francusku.
DR_GAZiJA
Ako sutra izgubimo, imat cemo start SKORO kao AR678AL..do duse mi smo ZABILI PO NEKI GOL.. a izgubila se draz pracenja REPREZENTACIJE kako je POSLTALA VICINA PRCIJA I PRODANIH BOSNJA..Poderat ce nas kao FOCAK rodni list..
kaskada24
Umjesto naslova izgleda zastrašujuće, treba graditi svijest pa pisati ajde zmajevi možete vi ovo ili slično. Mi se svih bojimo i strašimo haman. Realno jeste zastrašujuće ali fudbal se igra 90min i srcem. Sretno zmajevi!
nedoni46
Svijest treba graditi protiv ukrajine kazahstana i fineske, a ovo, moli Boga da ne igraju 100% ozbiljno.
FreedomBH
Nista posebno ni oni nisu moze se igrati snjima. I prije je tako bilo Gdje su sudije morale svirati ne postojuce penale ili produziti 10-tak minuta da bi izvlacili po bod. Treba igrat,da ti sve od sebe na kraju ce doc i rezultat. Naprijed zmajevi….. ?
King_Kenny
@kaskada24 ...ja stvarno ne vidim na cemu bi mi mogli temeljiti neki optimizam u vezi ove utakmice...pratim reprezentaciju od 1996. i iskreno,ne pamtim da smo ikada bili gori...nikad nismo imali ovakav niz bez pobjede i bez kvalitetno odigrane utakmice sto je najtuznije...rastiman osrkestar,a sve je to pocelo otkad su Srbi preuzeli savez u svoje ruke,njima je ocito cilj da uniste i srozaju ovu reprezentaciju,ali cude me ovi nasi da to gledaju i nista ne cine...za pare su spremni prodati i rodjenu mater,ane reprezentaciju izgleda.
Trpim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti