Zmajevi već 13 utakmica ne znaju za pobjedu, a kvote za Francusku su pokazatelj koliko smo pali

Sutra gostujemo u Strasbourgu

Zmajevi već 13 utakmica ne znaju za pobjedu, a kvote za Francusku su pokazatelj koliko smo pali

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra sutra u gostima protiv Francuske utakmicu kvlaifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Ivayla Peteva jučer su se okupili u Strasbourgu gdje su odradili jedan lakši trening, a Zmajevi će večeras odraditi posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Trikolora.

Bh. selekcija je igrala već protiv Francuske u ovim kvalifikacijama kada smo se 31. marta sastali na Grbavici, a tada su Trikolori uspjeli da slave sa 1:0 golom Antoinea Griezmanna.

Međutim, bh. igrači su ostavili veoma dobar dojam u ovoj utakmici, ali rezultat je ponovo izostao.

Ono što sigurno svima teško pada jeste da naša reprezentacija na pobjedu u nekoj utakmici čeka još od 18. novembra 2019. godine kada smo savladali u gostima Lihtenštajn sa 3:1.

Od te utakmice Zmajevi su odigrali ukupno 13 utakmica i nisu uspjeli da upišu pobjedu bez obzira da li je bilo riječ o takmičarskoj ili prijateljskoj utakmici.

Jasno je da su Francuzi sutra u Strasbourgu izraziti favoriti, ali to je i zbog činjenice što se naša reprezentacija već skoro dvije godine nalazi u veoma lošoj rezultatskoj formi.

Kada se sve to uzme u obzir onda nije ni čudo što kladionice ne vjeruju u neko iznenađenje BiH sutra, a kvote za ovu utakmicu to najbolje pokazuju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Dovoljno je reći da je kvota na remi u sutrašnjoj utakmici čak 6.75, dok je kvota na eventualnu pobjedu BiH daleko veća.

Kvote za meč između Francuske i Bosne i Hercegovine možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

Damir
Postali smo menadzerska reprezentacija
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.