Fudbaler Benfice bijesan na navijače: Prešli ste liniju...

Završio je u bolnici

Fudbaler Benfice bijesan na navijače: Prešli ste liniju...

Užasne stigle su iz Portugala nakon odigrane utakmice između Benfice i Tondele (0:0).

U ovom meču Benfica nije uspjela doći do pobjede i samim tim bodovno se odvojiti od rivala Porta, a navijači nezadovoljni igrom izvršili su napad na autobus.

Po izlasku sa stadiona autobus je zasut kamenjem, a u cijeloj priči deblji kraj izvukli su reprezentativac Srbije Andrija Živković te Nijemac Julian Wiegl koji su zbog povreda završili i u bolnici.

Srećom, obojica se danas osjećaju dobro, no zbog napada na timski autobus su bijesni.

"Imali smo sreće. Svi pravimo greške, ali sada je pređena linija. Bacanje kamenja na autobus bez brige da li je neko povrijeđen? Znam da to nisu pravi navijači Benfice", napisao je Wiegl.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Vodstvo Benfice pozvalo je policiju da što prije otkrije počinitelje ovog izgreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti