Živković sa flasterom preko oka: Za ovo nema opravdanja

Kamenovan autobus Benfice

Živković sa flasterom preko oka: Za ovo nema opravdanja

Autobus sa fudbalerima Benfice kamenovan je u četvrtak uveče.

Sve se odigralo poslije utakmice sa Tondelom (0:0) kada su nepoznati počinioci gađali autobus kamenicama, a deblji kraj izvukli su Andrija Živković i Julian Wiegl.

Obojica su, naravno, morali da budu zadržani u bolnici zbog zadobijenih povreda, a u međuvremenu srbijanski fudbaler s flasterom preko oka oglasio se i na društvenim mrežama.

"Želimo da vas obavijestimo da smo obojica dobro. Nažalost, ne možemo da opravdamo ovakvo ponašanje... Bez obzira na sve uvjeravamo vas da ćemo nastaviti da se borimo za Benficu i da ćemo da nastavimo da dajemo sve od sebe. Puno hvala na željama za opravak i vašu veliku podršku", napisao je Živković.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Iza incidenta navodno stoje ekstremni navijači Benfice koji su bili nezadovoljnim igrom i rezultatom u sinoćnjoj utakmici.

Benfici je ovo bila prva utakmica nakon što je u Portugalu nastavljeno prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi