Fudbaler Fiorentine sinoć zaigrao bez broja na dresu, razlog je bizaran

Sudije ga poslale na klupu

Fudbaler Fiorentine sinoć zaigrao bez broja na dresu, razlog je bizaran

A. Čaušević

Nakon duže vremena jedan zvanični meč je odigrala i Fiorentina. Susret 27. kola protiv Brescije okončan je remijem 1:1. 

Jedan od protagonista susreta na stadionu Artemio Franchi bio je Dušan Vlahović. Srbijanskom napadaču je početkom drugog dijela poništen gol, ali se zbog nečeg drugog pričalo o njemu poslije meča.

Naime, Vlahović je nekoliko minuta igrao bez broja na dresu i to ne svojom krivicom, već zbog ekonoma kluba iz Firence.

Talentovani napadač je poslije duela sa Spalekom morao promijeniti dres, ali kako na klupi nije bilo rezervnog s brojem 28 obukao je dres bez broja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada su to sudije primjetile, odmah su ga poslale na klupu i na teren se vratio tek nakon što je uzeo dres sa brojem 28.

Inače, gosti su vodili golom Alfreda Donnarumme iz penala u 17. minuti, konačan rezultat desetak minuta kasnije postavio je German Pezzella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi