Haos tokom izlaska na teren igrača Galatasarayja i Fenerbahčea, došlo do svađe i naguravanja

Sve će čini se zakuhao Mert Hakan Yandas

Haos tokom izlaska na teren igrača Galatasarayja i Fenerbahčea, došlo do svađe i naguravanja

Endin Čaušević

Galatasaray i Fenerbahče igraju danas veliki gradski derbi u pretposljednjem kolu Superlige i nije moglo bez incidenata jer je došlo do naguravanja između igrača dvije ekipe čak sat vremena pred početak utakmice.

Jasno je da bivečerašnja utakmica Galate i Fenera mogla biti presudna u borbi za prvaka Turske jer ukoliko domaći ostanu neporaženi odbranit će titulu prvaka.

Fenerbahčeu samo pobjeda odgovara kako bi i u posljednjem kolu zadržali šanse da mogu osvojiti titulu iako će i u tom slučaju imati tri boda manje u odnosu na ljutog gradskog rivala.

Stadion Galatasarayja je već pun i kakav spektakl i borba nas očekuje vidjeli smo sat vremena pred početak utakmice kada je došlo do incidenta na terenu.

Igrači oba tima izašli su na teren kako bi vidjeli stanje travnjaka i osjetili atmosferu s tribina, te su obje ekipe pozdravile svoje navijače.

Međutim, u jednom trenutku došlo je do naguravanja između igrača Fenera i Galate na terenu. Sve je počeo Mert Hakan Yandas koji je došao u verbalni sukob s igračima Galate, a onda je na terenu nastala totalna pometnja.

Oglasi

Ovo je čini se prvi put da u modernom fudbalu vidimo da se igrači svađaju i naguravaju u formalnom izlasku na teren.

Na svu sreću strasti su se smirile, te su igrači Galate i Fenera otišli u svlačionice, a uskoro bi se ponovo trebali pojaviti na terenu na zagrijavanju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

No, sve ove scene nam pokazuju kakva utakmica nas čeka jer je već sada sve prepuno nervoze, a čini se da su ove varnice samo uvod u najveći turski derbi.

Top Komentari

Delegat
Koje su to budaletine
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi