Ancelotti otkrio zabranjavajuće vijesti o Baleu: Mnogi misle da ismijava Real, istina je drugačija

Nije bio na proslavi

Ancelotti otkrio zabranjavajuće vijesti o Baleu: Mnogi misle da ismijava Real, istina je drugačija

Admin Čaušević

Gareth Bale je fudbaler o kojem se najviše priča u Real Madridu i to u negativnom kontekstu.

Bale je na udaru madridskih medija već duže vremena. Novinari naklonjeni Realu uopšte ne štede Velšanina, a tako je bilo i proteklih dana.

Iskusni ofanzivac nije bio na proslavi titule prvaka Španije, a sve je obrazložio da ga bole leđa i da zato nije mogao prisustvovati ceremoniji.

Ovog 32-godišnjaka nije bilo ni na tribinama stadiona Santiago Bernabeu sredinom sedmice kada je senzacionalnim preokretom Real izbacio Manchester City.

Fudbalski fanovi su mišljenja kako je Bale taj koji često ismijava na račun Kraljevskog klub, ali istina je potpuno drugačija.

Na press konferenciji pred meč protiv Atletico Madrida Carlo Ancelotti je govorio o Baleu i iznio zabrinjavajuće vijesti.

"Uopšte se nije udaljio od svlačionice, postoji obostrana naklonost. Nije ga bilo jer nije mogao da se kreće. Nešto slično se i meni desilo", kazao je Italijan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se da je Baleova povreda i više nego ozbiljna, ali i težak udarac za samo Velšanina kojeg u junu čeka ključni meč za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Poznato je da Bale igra vrhunski za reprezentaciju i sigurno mu je velika želja da svoju zemlju predstavlja na Mundijalu i ozbiljna povreda nije ono što mu treba u ovom trenutku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Obavezno produžit ugovor Bejlu kralju uz povećanje plate.OBAVEZNO
6 3
Goran86
A igra golf, ne bole ga ledja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi