Zbog opisa posla nije mogao gledati meč života, ali on je jednim potezom postao junak navijača

Oduševio navijače Reala

Zbog opisa posla nije mogao gledati meč života, ali on je jednim potezom postao junak navijača

Midhat Šljivak

Cijeli svijet priča o nevjerovatnom preokretu Real Madrida u utakmici polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja. 

Do 90. minute Građani su imali prednost od 1:0. Međutim, Rodrygo s dva gola u nadoknadi odvodi meč u produžetak, a zatim Karim Benzema s penala pogađa za 3:1 i prolaz u finale.

Dosta je navijača koji su ranije izašli sa stadiona zbog loše igre svog tima. Kraljevi do 90. minute nisu napravili ništa, pa su mnogi propustili nevjerovatnu završnicu i produžetke.

Ima i onih navijača Reala koji zbog opisa posla nisu mogli gledati meč. Pripadnici osiguranja ne mogu pratiti meč dok su na poslu, ali jedan od njih je pokazao kakav je navijač.

Za razliku od mnogih on je pokazao koliki je navijač Reala. Scena njegove proslave pobjede oduševila je čitav svijet, a posebno Madriđane.

On je postao istinska zvijezda na društvenim mrežama i junak među navijačima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno je i zašto...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jugovina
Najgluplji posao na svijetu, bez premca.
0 2
Goran86
Jeli ovo stari od kolege @Klicko
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi