Gattuso: Jednog ću dana od nervoze dobiti srčani udar

Trener Napolija

Gattuso: Jednog ću dana od nervoze dobiti srčani udar

E. Škorić

Napoli je u četvrtak navečer gostova u Rijeci i slavio je s 2:1 i to nakon preokreta.

Gennaro Gattuso, trener Napoilija, nije zadovoljan učinkom njegovih igrača, pa je istakao da bi jednog dana mogao imati ozbiljne zdravstvene probleme zbog slabije partije njegovih igrača.

"Znao sam kako će igrati igrači Rijeke, davao sam jasne upute mojim igračima, ali uvijek su griješili. Trebao nam je šamar da nas probudi", kazao je Gattuso, pa je dodao:

"Jednog ću dana doživjeti srčani udar od nervoze, u budućnosti moramo igrati mnogo bolje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rijeka je povela golom Murića, ali su Demme i autogol Brauta na kraju ipak donijeli Napoliju nove bodove. NapoliM, AZ i Real Sociedad imaju po šest bodova u grupi F, dok je Rijeka bez boda nakon tri kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi