Gdje je Sarri odveo igrače Napolija za vrijeme meča Inter - Juve?

Kakav potez trenera Napolija

Gdje je Sarri odveo igrače Napolija za vrijeme meča Inter - Juve?

E. Škorić

Napolitanci nisu smogli snage da gledaju duel Intera i Juventusa (2:3), a i ispostavilo se i bolje što su ga propustili.

Napoli ima bod manje od vodećeg Juventusa i nadao se kiksu Stare dame u Milanu, međutim Juve je, iako je gubio 2:1, došao do pobjede rezultatom 3:2, pa će ostati lider i nakon ovog kola.

Trener Napolija Maurizio Sarri odlučio je da odvede igrače na večeru u hotelskom restoranu u kojem nije bilo TV-a, te je od njih zatražio da ostave mobitele po strani i da se ne obaziru na dešavanja iz Milana.

Po reakcijama konobara, koji su navijači protiv Juventusa, dalo se naslutiti da Napoliju stvari idu dobro, ali to je bilo prije nego će u zadnjim minutama tim iz Torina zabiti dva gola i doći do preokreta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kasnije je bilo razočarenje kada su pogledali rezultat, ali igrači Napolija i Sarri danas idu u Firencu po pobjedu i ne odustaju od titule.

Napoli nakon Fiorentine dočekuje Torino, ide Sampdoriji, pa će ugostiti Crotone, dok Juve ima još duele kući s Bolognom i Veronom, te gostovanje Romi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije