Ludilo u Napulju: Vrhunski ispraćaj igrača na teško gostovanje

Nadaju se tituli

Ludilo u Napulju: Vrhunski ispraćaj igrača na teško gostovanje

Midhat Šljivak
Teme:

Navijači Napolija već gotovo tri decenije čekaju na titulu prvaka Italije.

Ove sezone će se sa ekipom Juventusa ovaj tim boriti za Scudetto do samog kraja, a prošlosedmična pobjeda u Torinu dovela ih je na samo bod iza stare dame.

Napoli će sutra imati novo teško gostovanje. Igraju protiv ekipe Fiorentine, a igrači su danas vozom otputovali za Firencu.

Navijači ovog tima su se potrudili da na pravi način isprate ekipu. Oko 6.000 ih se okupilo na stanici kako bi ispratili svoje ljubimce, a očekuje se da će njih oko 10.000 biti sutra na utakmici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Igrači su ispraćeni pjesmom, vatrometom i zastavama i tako su dobili dodatni motiv da sutra daju sve od sebe na teškom gostovanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi