Jakirović govorio o povratku Modrića u redove Dinama: Odgovor nije prošao bez emocija

Na press konferenciji nakon duela protiv Istre

Jakirović govorio o povratku Modrića u redove Dinama: Odgovor nije prošao bez emocija

Haris Zilić

U 29. kolu HNL-a, Dinamo je savladao istru rezultatom 4:1 i tako nastavio utrku za titulu prvaka Hrvatske zajendo sa Rijekom, iako ni Hajduk se još uvijek ne smije otpisati bez obzira na zaostatak.

Dinamo je protiv Istre odigrao jednu rutinsku utakmicu, a najbitnije za navijače i vrlo efikasnu, nije bilo previše nervoze.

Poveo je Dinamo, Istra je izjednačila, ali onda Modri ubacuju u brzinu više i sa još tri gola su završili stvari u ovoj utakmici.

Po završetku utakmice održana je i zvanična press konferencija zagrebačkog kluba.

Medijima se na pomenutoj press konferenciji obratio strateg Dinama Sergej Jakirović i nije krio zadovoljstvo.

Oglasi

"Čestitam dečkima na dobroj utakmici. Zabili smo u trećoj minuti, ali onda nismo bili strpljivi. Primili smo gol iz tehničke greške, kasnije dodali gasa. Zabili smo lijepa dva gola, imali smo još prilika, imala je Istra, mi smo zadovoljni i mislim da je zaslužena pobjeda", rekao je Jakirović, zatim prokomentarisao i novu formaciju Dinama.

"Probali smo ovu formaciju 3-5-2, ekipa je dobro reagovala, mislim da to izgleda dobro, ima još posla, ali imamo cijelu sedmicu ispred nas, vidjet ćemo šta ćemo za Goricu."

Počele su špekulacije o eventualnom povratku Luke Modrića na Maksimiri, a Jakirović je na to sve dao kratak komentar.

"Imalo bi smisla. Na Luki je sad da odluči šta će", rekao je Jakirović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za kraj press konferencije još malo se dotakao taktičkog dijela.

"Kad sam vidio da se neki igrači ne mogu toliko pomjerati, tražio sam neke promjene, pojedini igrači su punili prostor."

Top Komentari

dijow77281
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi