Jakirović imao zanimljivu reakciju na 'VAR skandal' - Kiseo osmijeh i samo dvije riječi
Trener Dinama ne želi previše pričati

Ne želi previše pričati o takvim scenama

Jakirović imao zanimljivu reakciju na 'VAR skandal' - Kiseo osmijeh i samo dvije riječi

M. Šljivak

Hrvatsku ovih dana potresa skandal oko snimaka iz VAR sobe s utakmice Hajduka i Varaždina. I dok Splićani vode bitku s HNS-om komentara na sve nije imao trener GNK Dinamo Sergej Jakirović.

HNK Hajduk je u ratu s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) zbog odluka VAR sobe na meču s Varaždinom. Splićani smatraju da su žestoko oštećeni, objavili su snimke razgovora sudija, a iz HNS tvrde da su sve odluke ispravne.

Hrvatske novinare zanimalo je i mišljenje trenera GNK Dinamo Zagreb Sergeja Jakirovića. Međutim, bh. stručnjak nije želio komentarisati sva događanja.

Uz blagi osmijeh na pitanje o ratu velikog rivala s HNS-om i odlukama VAR-a odmahnuo je glavom i kratko je rekao: "Bez komentara".

Oglasi

Dosta je onih koji vjeruju da je Dinamo zapravo miljenik HNS-a i sudija. Često se na društvenim mrežama objavljuju snimci odluka koje idu u korist Modrih, pa je situacija oko suđenja u HNL-u uvijek napeta.

Jakirović međutim nema namjeru komentarisati bilo šta, posebno jer se radi o Hajduku, koji je najveći rival i kandidat za titulu.

Jakirović nizom uspjeha umirio navijače

Sergej Jakirović je u jednom trenutku bio na izlaznim vratima Dinama. Imao je zagrebački tim period loše igre i s tribina se znalo čuti 'Jakire, odlazi'.

Međutim, situacija se smirila. Dinamo je napravio veliki posao u Konferencijskoj ligi izbacivši španski Real Betis, a i u prvenstvu ih je krenulo.

Oglasi

Iako su trenutno na trećoj poziciji iza Rijeke i Hajduka, Modri imaju utakmicu manje kojom bi se izjednačili na vrhu tabele, te su trenutno najveći favorit na titulu prvaka.

Ipak, sezona je izuzetno duga. Dinamo igra na tri fronta, ali Jakirović je najavio kako mu je ipak titula u prvenstvu najbitnija. Sve ostalo što se ostvari bit će dodatni bonus.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo na terenu definitivno bolje izgleda nego u jesenjem dijelu sezone. Određene stvari su se uklopile i navijači su očigledno mnogo zadovoljniji.

Vidjet ćemo kako će se sezona za tim s Maksimira završiti, ali trenutno su možda i u najboljoj formi od svih kandidata za titulu prvaka Hrvatske.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Normalno kad klosaru ide na ruku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi