Gospodska izjava Barzaglija nakon osvojene titule

Navijači Napolija će ga cijeniti

Gospodska izjava Barzaglija nakon osvojene titule

Defanzivni fudbaler Juventusa Andrea Barzagli bio je presretan nakon što je sa svojim klubom osvojio sedmu uzastopnu titulu u Seriji A.

Stara dama je ponovo postala prvak Italije nakon što je večeras u Rimu protiv Rome odigrala 0:0, a Barzagli je ispao gospodin pa je nakon meča priznao da je i Napoli jednako zaslužio da osvoji titulu.

"Ušli smo u historijske knjige i bila je ovo izuzetna godina. Nije bilo lako, ali napravili smo sjajan posao i sada ćemo to proslaviti sa svojim navijačima. Svaki novi Scudetto uvijek izgleda kao najbolji, ali sedmi uzastopni je zaista historijski", rekao je Barzagli i nastavio:

"Napoli je imao veoma dobru sezonu i sigurno je da smo i mi i oni zaslužili titulu, a skupa smo Seriju A učinili fascinantnom. Mislim da je razlika bila ta što smo mi bili konstantniji. Sljedeće godine mislim da ću se i dalje boriti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Barzagli je član Juventusa od 2011. godine, a iako danas ima 37 godina, očito da nema namjeru prestati da igra.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi