Navijači Arsenala bijesni, a šta će reći Arteta - Guardiola brutalnom šalom ponizio Topnike

Svojim odgovorom razbijesno pristalice Arsenala

Navijači Arsenala bijesni, a šta će reći Arteta - Guardiola brutalnom šalom ponizio Topnike

Esmer Oštraković

Veliku borbu za titulu u Premiershipu vode Manchester City, Liverpool i Arsenal i samo je pitanje koja ekipa će do kraja uspjeti da odigra najbolje i da osvoji titulu.

Manchester City ostvario je pobjedu na gostovanju kod Crystal Palacea sa 4:2, a junak pobjede sa dva gola od kojih je prvi bio spektakularan bio je Kevin De Bruyne.

[twitter]https://sportsport.ba/fudbal/manchester-city-penal-nedosuden-josko-gvardiol/472103[/twitter]

Arsenal i Liverpool trebaju pobjede u svojim utakmicama kako bi ponovo preskočili Manchester City i kako bi vratili stvari onakvima kakve su bile prije ovog kola.

Topnici igraju svoju utakmicu sa Brightonom, dok ekipa Liverpoola također ima jako težak posao jer igraju protiv Manchester Uniteda.

Manje od deset utakmica ostalo je do kraja prvenstva, a samo dva boda dijele prve tri ekipe koje će se do kraja boriti za titulu prvaka Engleske.

Oglasi

Guardiola je nakon utakmice priznao da nikada u svojoj karijeri nije imao borbu za titulu sa još dvije ekipe, nego da je to uvijeg bilo sa samo još jednom ekipom.

Upitao je Joe Cole Guardiolu da li je ovo najteža i najveća borba za titulu u njegovoj karijeri.

"Dobro pitanje. U Barceloni su tu uvijek bili Barcelona i Real Madrid. Kada sam bio u Bayernu, bili smo mi i Dortmund, tako da ovo je prvi put.

Ovo je prvi put da su tu tri tima. Ali, šta Arsenal radi ovdje. Ne, dobrodošli su. Radi se o tri top tima. Na kraju će mala razlika odlučiti", rekao je Guardiola.

Nakon toga Guardiola je bio jasan i rekao je da će njegova ekipa morati pobijediti sve utakmice do kraja ako misli biti prvak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijačima Arsenala se sasvim sigurno nije dopala ova šala od strane Pepa Guardiole, a pitanje je da li će se dopasti i njegovom prijatelju Mikelu Arteti koji je trener tima iz Londona.

Podsjetimo, iako su gubili od 3. minute sa 1:0 Manchester City je uspio da narpavi sjajan preokret i da slavi pobjedu od 4:2 protiv Crystal Palacea.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
Oštrakoviću ti nisi normalan!
0 1
Mr.NEPOBJEDIVI
PeP Mind games.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi