Gudelj napustio Kinu i otišao na posudbu

Nesuđeni reprezentativac BiH

Gudelj napustio Kinu i otišao na posudbu

Srbijanski nogometaš Nemanja Gudelj, koji se jedno vrijeme dovodio i u vezu sa reprezentacijom BiH, novi je igrač Sportinga.

Nakon što mu u posljednje vrijeme u Kini baš i nisu cvjetale ruže, budući da je trenirao s drugim timom GZ Evergrandea, Gudelj je pristao otići na posudbu u lisabonski klub.

Za Sporting će Gudelj nastupati do kraja sezone, a debi u dresu novog kluba bi mogao imati predstojećeg vikenda kada "lavovi" igraju veliki lisabonski derbi protiv Benfice.

Gudelj će u Sportingu imati istu platu kao i u Kini - pet miliona eura, a bit će regulisana od strane oba kluba.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

U evropskom tlu Gudelj je ranije još igrao u Holandiji za Ajax, AZ Alkmaar i NAC Bredu.

Top Komentari

BosnaZmaj
Kakav ovaj kakva bih reprezentacija, ovaj nema mjesta u svrbskoj repki, a kamoli nasoj, nebeski narod, sve dok ne zakuha, onda misevi kao na kosovu
5 4
Carlos
Pitanje za administratora, dokle će ovo bez sankcionisanja da širi mržnju na portalu?
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi