Jedan dio Istanbula kipti od bijesa, drugi se smješka zbog riječi Hakana Calhanoglua

Bio je sasvim iskren

Jedan dio Istanbula kipti od bijesa, drugi se smješka zbog riječi Hakana Calhanoglua

Edmir Škorić

Turski reprezentativac Hakan Calhanoglu briljira u Interu ove sezone i jasno je da će okruniti još jednim Scudettom.

Calhanoglu je po svim parametrima trenutno jedan od najistaknutijih veznjaka u Evropi, a zahvaljujući njegovim dobrim igrama, Inter je napravio ogromnu razliku u odnosu na sve rivale i ponovo će biti prvak Italije.

Kapiten turske reprezentacije je u intervjuu za CBS Sports upitan da li sanja da igra za Galatasaray, a njegov odgovor bio je maksimalno iskren.

"Da budem iskren, ne. Ne zamišljam sebe u dresu Galate. Uvijek sam volio igrati u Evropi. Moj cilj je bio uvijek da budem ovdje, u Evropi. Želim ostati na ovoj razini", rekao je Calhanoglu, te je dodao:

"Pratim turski fudbal, ali nemam namjeru da igram za Galatasaray".

Oglasi

Hakan Calhanoglu postigao je 12 golova i upisao 3 asistencije u 35 službenih utakmica s Interom ove sezone.

Ovaj fudbaler prethodno je igrao za Bayer Leverkusen u Njemačkoj, a prije dva mjeseca se "proslavio" izjavom kada je rekao da je najbolji u Evropi.

"Prije nekoliko mjeseci sam rekao da sam među najboljih pet organizatora igre, ali mi niko nije vjerovao. Ali ja vjerujem u sebe, poznajem svoje kvalitete i ne bojim se nikoga. Sada sam ja na prvom mjestu, zatim Rodri pa Kroos i onda slijede Kimmich iz Bayerna i Enzo Fernandez iz Chelseaja", rekao je samouvjereni Turčin.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Golove kakve ja postižem ne postiže niko. Ne zabijam s metar već iz daljine, možda iz slobodnog udarca, uspijevam izvesti teške stvari", dodao je on.

On će biti predvodnik Turske na Euru u Njemačkoj, a njegova reprezentacija tamo će se u grupnoj fazi sastati sa Portugalom, Češkom i Gruzijom. Prvi meč igra 18. juna protiv Gruzije na stadionu u Dortmundu, potom 22. juna protiv Portugala, a 26. juna protiv Češke. Prva dva meča odigraće u Dortmundu, a treći u Hamburgu.

Top Komentari

yellowdixie
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi