Dječak je želio samo dres: Mbappe "ništa", Dembele i opet "ništa", a onda Hakimi i "šamarčina"

Neralna scena

Dječak je želio samo dres: Mbappe "ništa", Dembele i opet "ništa", a onda Hakimi i "šamarčina"

Admin Čaušević

Achraf Hakimi je na posljednjem meču PSG-a pokazao svoju lošu stranu, a na svojoj koži je to najbolje osjetio jedan dječak koji je sa igračima pariškog kluba izašao na teren.

Na interentu se pojavio zanimljiv razgovor između jednog dječaka i tri zvijezde PSG-a, Kyliana Mbappea, Ousmanea Dembelea i Achrafa Hakimija.

Dječak se nadao da će uspjeti dobiti dres jednog od svojih ljubimaca, ali je samo na svojoj koži osjetio koliko neki današnji fudbaleri znaju biti bezobrazni.

 

Mbappe je bio prvi koji je rekao ne, Dembele je bio koliko-toliko ljubazniji dok je Hakimi pokazao svoju lošu stranu.

Oglasi

"Već sam rekao da ću ga dati nekom drugom, može sljedeći put", snalažljivo je odgovrio Dembele.

Onda je na red došao Hakimi, a Marokanac je bio poprilično žustar: "Šta sad? Od svakog ćeš tražiti dres?"

Poslije čega se dječak okrenuo i nije više tražio dresove. Nema dileme da je defanzivac na drugačiji i prijatniji način mogao reći dječaku da mu ne želi dati svoj dio opreme. 

Hakimi je već mjesecima u centru pažnje zbog skandala van terena, a čini se da je u tunelu Parka prinčeva zapravo i pokazao svoje pravo lice...

Oglasi

Ne tako davno ovaj 24-godišnjak je bio u posjeti Kabbi međutim odnos prema dječaku i ne ide baš u prilog nekom ko je posjetio svetu kuću svih muslimana.

Odlični desni bek je već mjesecima u razvodnom postupku od dugogodišnje supruge Hibe Abouk s kojom je dobio dvoje djece.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Glumici jednostavno nije odgovorao način života kojeg vodi Marokanac te je ona odlučila da se razvede, a kap koja je prelila čašu je bila istraga koja Hakimija sumnjiči za seksualno nasilje.

Poslije toga se pojavila i vijest kako je Hakimi svu svoju imovinu prebacio na majku te je odlučio da ništa ne podijeli sa bivšom ženom poslije čega se suočio sa ogromnim kritikama.

Top Komentari

Ss.ba
To se zove odrastanje. Nesto sto novinar tek prezivljava.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi