Žestoko je u Bayernu pred meč sa PSG-om: Nastavlja se 'obračun' Flicka sa Salihamidžićem
Foto - EPA

Sve je došlo u javnost

Žestoko je u Bayernu pred meč sa PSG-om: Nastavlja se 'obračun' Flicka sa Salihamidžićem

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern večeras će ugostiti PSG u prvom duelu četvrtfinala Lige prvaka.

Aktuelnom prvaku Evrope pred ovaj meč ne cvjetaju ruže unutar kluba, a ponovo su u sukobu direktor Hasan Salihamidžić i Hansi Flick.

Nakon što je legenda njemačkog fudbala Lothar Matthaus javno rekao da će se Bayern morati riješiti Salihamidžića ili Flicka, Bild donosi nove informacije o velikim neslaganjima unutar bavarskog velikana.

Trener Flick saopštio je rukovodstvu kluba da će odluku o svojoj budućnosti donijeti na kraju sezone jer trenutno nije zadovoljan dešavanjima unutar kluba i svojom ulogom u odlučivanju.

Tenzije između njega i Salihamidžića su ogromne. Flick želi da se više pita o dovođenju igrača, a Brazzo sa druge strane ne želi da mu se trener miješa u posao za koji je zadužen.

Klub je u svom stavu jasan. Transfere je uvijek radilo rukovodstvo kluba i trenerov posao je da radi sa onim igračima koje mu klub angažuje.

Sukob Flicka i Salihamidžića traje već dugo. Očigledno je da će čelnici Bayerna morati da izaberu između jednog od njih, a vidjet ćemo za koga će se odlučiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

MaxBet nudi sjajne kvote na meč Bayern - PSG koji se igra u Minhenu. OVDJE imate kompletnu ponudu, uživajte u najboljem klađenju!

Zapratite MaxBet na Facebooku i Instagramu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Len
Ovo su Njemacki mediji objavili prije pomirenja Flicka i Hasana, cinjenica je da Flick trazi bar da mu se dovede adekvatno pojacanje. Hasan je uprskao dovodzenjem Sara, Roce, Motinga jednostavno nisu nivo Bayerna. Dok recimo nije potpiso Perisica koji deset puta bolji od Coste. Svaka cast Hasanu ali bit tvrdoglav a dovest nizerazreden igrace i to pred kraj transfer roka u ekipu koja se bori na svim frontovima je jako lose. A i svakako je autor ovog teksta objavio ovu staru vijest samo da reklamira kladionicu. Prodane duše.
7 4
daca
Pa ako je politika kluba ona Flick je višak.. Ako ode Braco i njegova zamjena ce vrsiti politiku kluba opet isto
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi