Luksuz do besvijesti: Harry Kane svaku noć potroši što prosječan čovjek u BiH ne zaradi za godinu

Luksuz do besvijesti: Harry Kane svaku noć potroši što prosječan čovjek u BiH ne zaradi za godinu

Eldar Ganibegović

Fudbaleri na visokom nivou zarađuju novac koji je nezamisliv prosječnim ljudima. Koliko se plaća jedan fudbaler dovoljno pokazuje Harry Kane.

Jedan od najzvučnijih transfera koji se dogodio minulog ljeta bio je onaj Harryja Kanea. Konačno je napustio Tottenham i potpisao za minhenski Bayern.

Dovođenje engleskog napadača za bavarskog giganta pokazalo se kao pun pogodak. Do sada je na 14 utakmica u svim takmičenjima ove sezone postigao 17 pogodaka i dodao sedam asistencija. 

Međutim, on u Minhenu još uvijek nije pronašao kuću. Čak 10.000 funti se plaća jedan njegov dan u luksuznom hotelu, te je ta cifra do sada dostigla milion.

Oglasi

Vier Jahreszeiten Kempinski, jedan od najskupljih hotela u Minhenu dom je engleske zvijezde. Ugostio je njega i njegovu suprugu Katie.

Hotel je ugostio mnoge slavne osobe otkako je otvorio svoja vrata 1958. godine. Nalazi se u središtu Minhena i otprilike je 20-ak minuta vožnje do Allianz Arene.

Opis nije dostupan.

Nudi uslugu batlera, ima pristup luksuznoj čokoladnoj marki Purity i parfemskoj kući Krigler kao i ekskluzivnom iskustvu probne vožnje BMW-a.

Pretpostavlja se da se Kaneov apartman nalazi u historijskom krilu hotela i ima zaseban dnevni boravak.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tu su i dvije kupaonice izrađene od Carrara mramora, svilene zavjese, dizajnerski namještaj, šest televizora i niz drugih najsavremenijih sadržaja.

Dakle, za jedan dan u ovom hotelu Harry Kane potroši oko 22.500 KM, što prosječan građanin u BiH (računajući da je prosječna plata cca 1.200) KM zaradi za nešto manje od dvije godine. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti