Supruga Hasana Salihamidžića objavila stravične prijetnje: "Nož je spreman, vidimo se uskoro"
Foto - Instagram

Navijači prijete porodici bivšeg bh. reprezentativca

Supruga Hasana Salihamidžića objavila stravične prijetnje: "Nož je spreman, vidimo se uskoro"

M. Šljivak

Esther Copado, supruga sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića, objavila je fotografije prijetnji koje dobija nakon što je klub ispao iz Lige prvaka.

Navijači bavarskog velikana za ispadanje krive Hasana Salihamidžića. Smatraju da je to njegov tim kojeg je on sklapao i traže njegov odlazak nakon očajnih nastupa kluba.

Neki su otišli tako daleko da su uputili jezive prijetnje porodici nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Sin i supruga su se oglasili, a Esther je javno objavila poruke koje je dobila.

"Ako Brazzo ne napusti Bayern upotrijebit ćemo nož na tebi i vašem sinu. Vidimo se uskoro", jedna je od poruka koja je stigla na Instagram Esther Copado Salihamidžić.

Također, prijetnje dobija i njihov sin Nick. Mladi fudbaler Bayerna je jučer objavio:

Oglasi

"Ludo je kako sve vi 'navijači' brzo mijenjate. Ludo je to da kada dobro ide nije do mog oca, ali kada krene nešto loše odmah počnete njega kriviti", napisao je Nick te nastavio:

"Terorišete našu porodicu s komentarima i porukama. Svaka čast svima. Ostanite jednom uz klub kada kroz 'loša vremena'. Zaista nevjerovatno".

Porodica Salihamidžić je bila pod napadima luđaka i nakon što je klub odlučio da potraži novog trenera umjesto Hansija Flicka. I tada je Esther dobijala brojne prijetnje i sve ovo je otišlo predaleko.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hasan Salihamidžić je kreator velike ekipe Bayerna koja je prije dvije godine osvojila sve što je mogla, ali očigledno da navijači bavarskog tima zaboravljaju ko je i šta je Brazzo za klub.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kakvi divljaci od navijaca,prijete uposlenicima sopstvenog kluba...ne mogu ni zamisliti da je neko prijetio sportskom direktoru ili treneru Liverpoola jer su ispali od Atletico Madrida u 1/8 finala...
0 5
Goran86
Hasan nije kriv nista
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi