Majstorija u režiji Edina Višće: Primanje i realizacija za fudbalske knjige

Protiv Hatayspora

Majstorija u režiji Edina Višće: Primanje i realizacija za fudbalske knjige

H. Zilić

U šestom kolu turske Superlig Trabzonspor vodi nakon prvog poluvremena 1:0 protiv Hatayspora u gostima. Hatayspor je prijatno iznenađenje ove sezone u prvenstvu Turske.

Gledali smo jedno čvrsto i borbeno poluvrijeme, igralo se većinom na sredini terena.

Domaći su uputili tri, a gosti četiri udarca prema golu.

Kada se činilo da se na odmor ide sa 0:0 na scenu stupa bh. fudbaler Edin Višća.

Onuachu je skočio i glavom dodao do Višće koji je maestralno primio loptu u trku i onda loptu plasirao kroz noge golmanu Kardesleru za 0:1.

Oglasi

Veliko slavlje za igrače i navijače Trabzonspor kojim bi bodovi veoma značili na ovom teškom gostovanju.

Pogodak VIšće pogledajte OVDJE.

Trabzonspor je u ovaj susret ušao sa pete pozicije i devet osvojenih bodova i nizom od dvije utakmice u kojim su slavili.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hatayspor je desetoplasirani sa sedam bodova i čak četiri uzastopna remija, ali još uvijek ne znaju za poraz u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi