I Redžepagić stigao u Italiju

Džeko ide u Chelsea?

I Redžepagić stigao u Italiju

E. Čaušević, foto: EPA

Bh. napadač Edin Džeko našao se u žiži interesovanja fudbalske javnosti širom Evrope nakon što su se pojavile špekulacije da će napustiti Romu i karijeru nastaviti u Chelseaju.

Mnogi su ostali iznenađeni kada se u javnosti pojavila vijest da Chelsea želi Edina Džeku, a mediji na Apeninima navode da će se transfer realizovati već sutra. Calciomercato prenosi da je i menadžer bh. igrača Irfan Redžepagić doputovao u Italiju kako bi razgovarao sa Džekom.

Igrači Rome još uvijek se nalaze u Milanu gdje su sinoć igrali protiv Intera, a iz ovog grada će putovati u Genovu gdje ih u srijedu očekuje duel protiv Sampdorije. Prema pisanju tamošnjih medija Redžepagić je doputovao u Milan gdje će večeras održati sastanak sa bh. napadačem.

Roma i Chelsea su se, navodno, već dogovorili oko iznosa obeštećenja, a sada ostaje da Džeko i Plavci dogovore uslove ugovora. Navodno, Redžepagić bi već sutra trebao putovati u London kako bi se sastao sa čelnicima londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije