Fotografi uhvatili Hodžića s mobitelom u ruci, a on onda prozvao bivšeg igrača Željezničara
Foto: NSBiH

Dobro se zabavljaju na Instagramu

Fotografi uhvatili Hodžića s mobitelom u ruci, a on onda prozvao bivšeg igrača Željezničara

E. Čaušević

Reprezetacija BiH danas je otputovala za Poljsku gdje naš tim sutra očekuje meč četvrtog kola Lige nacija.

Bh. selekcija sutra u Wroclawu igra protiv Poljske utakmicu koja može odrediti našu sudbinu u Ligi nacija. Zmajevima je potrebna pobjeda kako bi ostlai u borbi za vrh i opstanak u Ligi A.

Igrači BiH su u dobrom raspoloženju otputovali za Poljsku nakon remija s Nizozemskom. U centru pažnje našao se Armin Hodžić koji je mnoge nasmijao objavom na Twitteru.

Fotografi su ga uhvatili u trenutku dok je tipkao na mobitel, a on je tu fotografiju objavio i označio bivšeg saigrača iz Željezničara Srđana Stanića i poručio mu da je upravo njega zvao.

Ubrzo nakon toga oglasio se i Stanić koji se nasmijao na sve to te je samo kratko dodao: "Jutro sa Arminom Hodžićem".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za sutrašnji meč između Poljske i Bosne i Hercegovine i to OVDJE.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bakac
Zbog ovog teksta cu izbrisati ss.ba odma
7 4
phillies
Kakav vispreni i nadasve duhoviti tekst za procitati danas. Odmah se zaboravi blamaza protiv Irske i ispadanje po ko zna koji put iz bilo kakvih kombinacija za Evropsko Prvenstvo. Bitno je da se igraci dobro osjecaju i da su zadovoljni sobom i svojim predstavljanjem drzave Bosne i Hercegovine. Hvala.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi