Dalić ponovo iznenadio navijače: Poznati sastavi Hrvatske i Češke

Meč u Glasgowu

Dalić ponovo iznenadio navijače: Poznati sastavi Hrvatske i Češke

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske igra danas protiv Češke meč drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Hrvati su poraženi u prvom kolu od Engleske sa 1:0 i jasno je da im danas treba pobjeda ako žele ostati u igri za nokaut fazu.

S druge strane Česi su briljirali u prvom kolu u kojem su pobijedili Škotsku, te danas žele sigurno s tri boda doći na korak od nokaut faze.

Meč između Hrvatske i Češke igra se u Glasgowu na Hampden Parku od 18 sati, a selektori obje reprezentacije saopštili su početne sastave.

Zlatko Dalić napravio je nekoliko promjena u odnosu na prvi meč, a ono što najviše raduje Vatrene jeste povratak Lovrena koji se oporavio od povrede.

Dalić je ponovo iznenadio navijače jer je na klupi odlučio da ostavi Brozovića, Petkovića i Vlašića za koje se očekivalo da će igrati od prve minute.

Hrvatska: Livaković, Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol, Brekalo, Modrić, Kovačić, Perišić, Rebić, Kramarić.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Češka: Vaclik, Čelustka, Coufal, Kalas, Darida, Holeš, Schick, Masopust, Jankto, Souček, Boril.

Također, poznate su i kvote za ovu utakmicu koje su privukle dosta pažnje. Kvote za ovaj meč možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

Fourteenwords
Igraaj mojaa Hrvatskaa
3 4
pero98
Sretno Vatreni.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti