Hrvatska navijačica osvojila sve, osim dvojicu očajnih Nizozemaca, njihova reakcija sve govori

Nakon što su Vatreni izborili finale

Hrvatska navijačica osvojila sve, osim dvojicu očajnih Nizozemaca, njihova reakcija sve govori

Admin Čaušević

Oko 15.000 navijača reprezentacije Hrvatske bilo je prisutno na De Kuipu te je posmatralo veliko pobjedu svoje selekcije nad Nizozemskom u polufinalu Lige nacija rezultatom 4:2 poslije produžetaka. 

Nakon što je sudija odsvirao kraj uslijedilo je veliko slavlje navijača na tribinama te igrača i stručnog štaba na terenu. Sasvim očekivano s obzirom na novi veliki uspjeh.

Reditelj i kamermani su su prvom planu prikazivali i pojedine navijače reprezentacije Hrvatske, a posebnu pažnju je privukla jedna crnokosa navijačica Vatrenih.

Kada je vidjela da je na velikom ekranu lijepa navijačica se počela smijati i mahati, što se baš i ne može reći za dvojicu očajnih navijača Nizozemske u njenoj blizini.

Oni su brže bolje ustali sa svojih sjedišta i krenuli da napuštaju stadion, očigledno razočarani zbog neuspjeha i bolnog poraza.

Oglasi

Posljednjih mjeseci Ivana Knoll je taj koja plijeni najviše pažnje na utakmicama Hrvatske, međutim mora se priznati da je atraktivna crnka na De Kuipu potpuno zasjenila djevojku iz Čapljine.

I dok Knoll u prvi plan uglavnom stavlja svoje atribute i fizički izgled, ova djevojka je izgledala potpuno prirodno i opušteno te se može reći da je i zbog outfita dostojnog fudbalskih utakmica i osvojila svijet.

Inače, zbog Knoll je pred utakmicu izbila mala tuča između pojedinih pijanih navijača Hrvatske, a bilo je posla i na nizozemsku policiju.

Pristalice Vatrenih će sigurno napuniti svoj dio tribine i na finalnom meču, bez obzira ko im bude rival, Italija ili Španija koji igraju drugo polufinale.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Na posljednja dva Svjetska prvenstva Hrvati su stigli do srebra i bronze te će sada imati priliku da se okrnue najsnanijim odličjem.

Pod vodstvom Livnjaka Zlatka Dalića Vatreni su godinama među najboljim reprezentacijama svijeta i osvajanje Lige nacija bi sigurno predstavljalo šlag na tortu za ovu generaciju.

Top Komentari

Mostarac94
Valjda očarala sve, kako ce osvojit
1 0
user1686853371
.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi