Koljić: Za mene je ovo veliki izazov

Novi fudbaler Lecha

Koljić: Za mene je ovo veliki izazov

Bh. napadač Elvir Koljić danas je postao novi fudbaler Lecha iz Poznana, u koji je stigao iz Krupe.

Nakon potpisivanja ugovora, Koljić je dao kratku izjavu za zvaničnu stranicu poljskog kluba te poručio da dolazak u Lech smatra velikim iskorakom u karijeri.

"Lech je dobar klub koji se ove sezone bori za titulu u Poljskoj. Za mene je to veliki izazov jer sam sada u prilici da postižem golove i da se borim za trofeje. Drago mi je što sam potpisao za Lech, a prije dolaska sam razgovarao sa nekim bivšim igračima ovog kluba koji su mi rekli sve najbolje o njemu", rekao je Koljić.

Inače, Elvir Koljić je četvrto pojačanje Lecha ove zime nakon Thomasa Rognea, Piotra Tomašika i Oleksyja Khoblenka.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Lech iz Poznana je trenutno drugoplasirani tim na tabeli poljske Ekstraklase sa dva boda manje od vodeće Legije iz Varšave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi