86

Komentari (86)

lalinjo
@mido1921 vidit ćemo tko laže,nemaju oni m u d a da to objave,jer će tek onda na****ti,gdje im je organizacija,osiguranje...itd...pa nemaju wc papira na stadionu,ne znam tko ih je pustio da igraju u PL,ali neće još dugo.
lalinjo
@mido1921 naš kapiten je to rekao u svojoj svlačionici i napisao sam da to nije uredu,a znači da su prisluškivali i sve iscenirali kako bi do ovoga došlo,nema veze jadnicima će se sve vratiti stostruko,čuvaju miš Đokicu pod ključem koliko se prepao.
lalinjo
@mido1921 nisi ti vidio ništa indijanac,jer nisi niti bio tamo,zato ne prdi u prazno,novinski članak ti služi da doneseš mišljenje i stav o situaciji koju nisi vidio,toliko o tvojoj inteligenciji.
lalinjo
@mido1921 ti si neutralan isto kao Bjelorusija i Rusija hahahaha
Zaccheroni
Pustite ljude neka se pobiju ! Jos zesce iduci put
King_Kenny
...zar se moglo ocekivati neko normalno saopstenje od ovog ustaskog kluba?...
user1655831611
Majmune jedan trebaš ustati kad spominjes Zrinjski a ne vrijeđati da njih nema tvoja BIH bi u Europi bila na nivou sa San Marinom I Andorom
krems_krems12
Ko o cemu, 'rava o postenju! Klub kojem je Tito zabranio takmicenje, oteo stadion, ciji navijaci slave osudjene ratne zlocine je nasao nekoga da osudjuje. Umrijet ce vam i covic i hdz pa sta ce te onda? Boriti se za opstanak kao prije 20 godina dok hdz-a nije bilo nigdje.
Baboisback
Hahahah.....koji idiot je ovo saopstenje napisao??? Cuj tuca je prihvatljivo rjesenje.....svasta. A ne spominjete da je sve pocelo tako sto je onaj majmun Bilbija svima iz Leotara psovao mrtvu majku.......a poznat je i po tome sto je psovao *******u majku......smece malo cetnicko.
jassony
Sta ces drugo od uzp-ovaca ocekivati, mada ni ovi cetalji nisu nista bolji, krmojedi i jedni i drugi treba ih izbaciti iz lige
Comandini
svi sjede oni Ustase i pokazase pravo lice.
Niko svoj posao ne radi savrseno pogotovo dok je poCetnik, zato budi covjek i radi na sebi i otvori dusu za sve ostale oko sebe bez obzira ma ko bio, kako ne bi ostao i bio poCetnik u svome duhovnom razvoju i postovanju prema drugima. PoCetnik on, poCetnici svi.
veliki73
Jadovi, javna tajna je da je sudija Bantic od vas dobio bruku para da izvežira onu bruku u Bijeljini prije par godina kad ste Želji oteli titulu on dobio 9 utakmica nesuđenja, zadnje put na Grbavici ste isto pokušali ali vam nije uspjelo
umzm12123
Kad ste zadnji put osvojili,sjecaju li vam se djeca,jos malo i unuci se nece sjecati
Realist
Pa ti da si upućen znao bi da covjek nije htio uzet nista jer je i on htio s****t Zelju nakon svega sto su sudije (Bjelica, Peljto...) navlacili Želji cijelo prvenstvo
antikomunist
Hallo Schmidt !!!Hallo krscanska unijo!!!Hallo medjunarodna zajednice-ovdje HDZ-pomozite,, opet smo ugrozeni!!!!Ne daju nam da psujemo mrtve matere ljudima, ne daju nam da udaramo koga hocemo i!Pomagajte!Jos je i ovaj sudija biio nikakav , nijedan nam penal nije svirao!Zalicemos e Visi i Beusu!Nas najbolji"igrac" ne moze da poakzuje svoje PRAVO lice..Treba mjenjati i iziborni zakon u sportu, jer mi cemo opet bblokirati!Nije nam dosta samo Beus, treba nam ih jos u savezu da mozemo mirno biti prvaci!Nismo mi jadni nista, alzu na nas!
user1665497457
Pa kako vas nije stid... Ne znam jesu li vam od tih 7 titula bar dvije poštene!?
pjanke.sa
Pa nema potrebe da su postene. Vidis da u ovoj drzavi ako umijes da prevaris, najbolje ti ide.
seyof1
Sreca pa je Leotar (vicin) inace bi bilo da je Zeljo ili Sarajevo 3:0 za zrinjski zbog propusta u organizaciji
Nek ga puše Plemići......
Kladionicar_iz_mira
Kako glupo, bahato i bezobrazno saopštenje.
lalinjo
Moji mediji šta vam je tu čudno,pa nije vam prvi put da objavljujete vijest koja je nedovršena ili napola izvještavate,pa nadopunjujete kao sada sa nekompletnom snimkom,a što je skroz suprotno od istine,zašto bi vas ljudi volili,trujete narod,baci kost pa vladaj i te priče,pa ima pametnih koji više ne puše te vaše fore....totalni neprofesionalizam
Zeleni_zub
Kakve veze taj nepostojeći "kompletan snimak" ima sa ponašanjem Jakirovica? Recimo nek se na "kompletnom snimku" (koji ne postoji) vidi da ga je ovaj iz Leotara udario šakom. To i dalje ne opravdava njegovo ponašanje koje se vidi na snimku. Nije ovo osnovna škola ili navijačka tuča, pa da je sve OK samo ako nisi prvi počeo.
lalinjo
Da,baš ne postoji,to hoćeš reći meni kao ona priča jel ti vjeruješ meni ili svojim očima.....BIO,VIDIO,ZNAM I TOČKA,sve je laž od prve vijesti koja je izašla,ali će istina izaći na vidjelo i onaj hrabri Đokica će izaći iz svoje rupice i pokazati da je muško ili će ostati miš.
pjanke.sa
@Zeleni_zub ne mogu bolan oni to skontat vidis da su zaludjeni kako su oni manjina i da nista nisu krivi. Svi su drugi krivi samo je Zrinjski i Jakirovic u pravu.
lalinjo
Aj ti ne prdi više,vama ne valja ni Dudić,nitko vam ne valja,pljujete i vrijjeđate sve svoje kad izgube kao da su napravili ne znam što nemoj ti samo pričati o zaluđenosti....što se tiče ovoga u Trebinju je sve jasno,di je Đokica strašni udarač sa leđa...
umzm12123
Ne znam ni to,ovdje gdje ja zivim sam VECINA!
K79
pa u pravu si da ni u jednom prilogu nisu jos uvijek napisali sta se ustvari desilo i zbog čega je došlo uopšte do sukoba al to opet ne umanjuje ponašanje jakirovica i pomoćnika jednostavno u normalnom nogometnom okruženju takvo ponašanje je neprihvatljivo poz
lalinjo
Kada gledamo sa strane,normalno da nije,ali kada se lično radi o našoj koži i napadu lično na nas,onda se okolnosti mijenjaju,ja ne znam da li postoji netko da bi se u tom trenutku povukao,ja lično ne bi i sigurno bi krenuo u obranu sebe kao čovjeka....Đokica se nije nadao da će Jakir krenuti,a kad je krenuo onda se prepao,ali o tome je trebao prije razmišljati.
pjanke.sa
@lalinjo eto vidis kako ste vi umobolni. Opravdavate tucu vaseg sefa strucnog staba. Seljak on seljaci vi, hajde svi u tor odakle ste i sljegli u kamenjar u Medjunozje
lalinjo
Tko opravdava tuču,e da mi je vidit da tebe napadnu kako bi ti reagovo,a seljak je miš Đokica koji kao kukavica udara sa leđa,a kad se čovjek išao obraniti onda je pobjegao....i ja ti ne znam što je to tor,pojma nemam,jel to neka kuća ili šta,nema veze,vidim da ti znaš,ali to i jeste tvoj nivo,jer očito dalje od tora nisi niti otišao.
umzm12123
Volimo vas bola!
lalinjo
Naravno da ih volimo,sada još više i jače,zajedno do naslova...
zundulja
Kako se odmah aktivirala novinarska mašinerija, to je čudo. Ni jedan novinar ne zna šta se stvarno desilo, i zašto je došlo do sukoba ali odmah pišu jakirovic tuče igrače leotara.. Ni na jednom snimku se ne vidi da netko nekoga tuče. Vidi se samo trčanje i urlikanje neka nemoj i slično. Ne kažem da se nije ništa dogodilo nego da na osnovu rekla kazala naši novinari direktno bacaju ljagu na klub i trenera. Nigdje se ne navodi kako i zašto je došlo do "incidenta" ali se odmah upire prstom u zrinjski ne bi li se izvukla neka suspenzija i na taj način oslabio klub.
Mostarac94
Sredi vama sve Ivan beus sta imate tu mudovat
plemic
zašto bi ga jakirović ganjao bez razloga?
lalinjo
Tako je,slažem se u potpunosti....ali ne mogu oni oslabiti Zrinjski nikako,pa Leotar je smjestio Mladosti da ne dobiju licencu kako bi oni mogli ući u PL,ne kažem i ne mislim loše o Leotaru i drugima,ali kapiten da tako postupi koji treba profesionalno voditi svoju ekipu napravi haos iz ničega je budala ili neinteligentan.
uzm1
Zrinjski gospodski kao uvjek.. Pusti miševe nek pričaju, ljubomora je zeznuta stvar. HŠKZ!!
plemic
jedina šansa bašćaršijcima ba da centar nogometa preseli iz mostara u sarajvo je suspenzija zrinjskig (najboljeg i najrofejnijeg kluba u bih) je suspenzija zrinjskog. MALO MORGEN!!! zamjeram rođenim što su se stavili na njihovu stranu, zaboravili su šta se o njima pisalo poslije osvajanja kupa prošle godine. rođeni više vole sarajvo nego svoj mostar. nazdravlje im bilo.
user1639705257
Qurac @plemic nije smradu ( ne) ljudski sarajvo nego je Sarajevo.
USTANI klocu USTANI pa reci S A R A J E V O !!!
pjanke.sa
@user1639705257 pa majstore sta ce on ustat kad je odrasto na kamenjaru u Medjunozju kod Gospe. To su bolan prinitivci sa one tamo strane Mostara koju cemo mi vratiti demokratskim putem. I svi ce opet u Mostaru biti ljudi, a ne fasisti, samo gledaj.
user1639705257
@pjanke.sa sve ja tebe kontam a i ti mene
Vozdra pašice
antikomunist
Koji debilski komentar :)Od ovog HSKMSK....
Mostarac94
mamaa maamaa oni su poceli prviiii, ali mamaaaa
Zeleni_zub
Vjerujte nama, ne vjerujte svojim očima, hahahahaha
Gvardijan
Iako ne volim mijesati sport i politiku ipak cu nesto prokomentarisati.Dva brata / neprirodna kao i njihova srpsko - hrvatska koalicija / Covke i Dodo ce to srediti preko svojih pulena i od svega ce biti izjeo vuk magarca umjesto da drasticno kazne sve aktere incidenta ma ko oni bili i ma kome pripadali.
pjanke.sa
Vidjeces da ce veca kazna biti za strucni stab Sarajeva za psovanje protiv Sloge nego za ovog majmuna Jakirovica za tucu. Pazi sta sam ti rekao.
Mostarac94
Cekaj neprofesionalno je sto su mediji objavili snimak koji im je dosao, a jel zato profesionalno ponasanje gostujuceg trenera kad se zaletio ko u boksu da udari domaceg igraca, pa jbmu nezz sta mu je mogao reci i sa tribina na svakom mecu govore sve pa nezz da se ikad ijedan trener zaletio na tribine da bije nekog
umzm12123
Ponedjeljak tebi Zrinja ne izlazi iz glave,iz****smo te psihicki,fizicki hahahah
lalinjo
Nemoj širiti dezinformacije,nije Jakir reagirao na verbalne provokacije i psovke,nego je reagirao što ga je hrabri Đokica kapiten Leotara udario sa leđa i onda se dao u bijeg kad je vidio da će dobiti po tamburi,mali miš je sada u svojoj rupici i čeka da ga netko spasi.
davide.azzurri
Moje skromno misljenje..svi znamo da du medije a tako i ovaj sugavi portal kupljeni od strane vice i saveza. Nikad niti jednu negativnu rijec neces procitati protiv borca i sudija koji iz kola u kolo navlace za njih na razne nacine. Ovaj incident su vjerovatno nasitimsli da se zrinjski kazni i suspenduje. Nisam simpatizer zrinjskog, neka i njih malo ostete kad nisu htjeli da se ujedinimo u borbi protiv korumpiranog saveza
Mostarac94
Zasto niko od zrinjskog nije snimao te navodne uvrede od strane domacih navijaca, pa 2022 je godina ljudi u autima imaju 5 kamera i da niko nije snimio
lalinjo
Ljudi te napadnu i sad treba prvo vaditi mobitel,inteligentan si....evo neka tebe napadnu,pa ti snimaj hahahaha
*p!p!t@*
Lažovi i falsifikatori svega živog i mrtvog. Yebo im Praljak najmilije...
plemic
klasičan si primjer bošnjačke kulture ...
umzm12123
Sportsport.ba je zavrsena prica za Zrinjski,Zrinjski ovo je bilo i vise nego gospodski,idemo jako na 8 titulu uz poruku Leotare bit ces i ti nas gost.
Mostarac94
Kako ce bit vas gost kad ste vi i dan danas gosti hahaha
Jugjesamojedan
umzm12123
Normala zato i igramo gdje igramo,a neko visi sa dvogledom po kavezima ko majmuni,i ima stadion negdje u selu nazvanom po pticama
pjanke.sa
@umzm12123 nego reci ti nama gdje vam je ta Herceg Bosna ima li sta od tog projekta? Krene vas sve pa vas stane. I onda predstavnik normalnih bosanskih Hrvata Komsic vas zastupa, ja mislim da to stvarno nema smisla. Pa zar fasiste ne treba da zastupa fasista Covic sa svojom svitom lezihl****vica? A i Zrinjskom vam je odzvonilo pogotovo sada kad vam ode Jakirovic a i povuce se sponzor. Ali o tom po tom. Sve u svemu, teska godina za fasiste.
umzm12123
Tema je HSK Zrinjski retarde,pozdrav od najtrofejnijeg kluba u BiH odkad se igra zajednicka liga....Uskoro 8 aaaa ljepoteeee
pjanke.sa
Citaj medeni seljacicu citaj. Ili ti je mrsko ne vidis nista od tog svog fasistickog pogleda na zivot ?
Comandini
hahahshshshsha
umzm12123
Ponedjeljak,a ti i dalje o Zrinjskom,kompleksi,psiha,fizika,ljutnja,depresija hahahahahhah mi smo ti definitivno prerasli u OKP
kurjak
@umzm12123 Sad kad se kladionice stave pod kontrolu vidjećeš gdje je mjesto Zrinjskom.
umzm12123
Na prvom mjestu,gdje i uvijek...
pjanke.sa
Tako je brate @kurjak i Gospa da plati PDV pa da vidimo gdje su solde.
umzm12123
user1605368976
Oteto PROKLETO
antikomunist
Hahahahaha...pa ako IKO svrsava na pomen Zrinjskog i biBlije e to su vala ova govvna!I cim vam prvi put objavise ono sto EVROPA GLEDA DANAS, odmah vam ne valjaju vise..Tako ce biti i sa baliyom Jakirevicem jedan dan...
posto_tad_nisu_postojali
Zašto niko ne spominje Bilbiju?
plemic
bilbija je biblija za sve šutače nogometne lopte u bih.
antikomunist
Najpoganiji igrac, ulicar je taj BiBlijaa..pa kad su ga iz njegovog Borca OTJERALI kad mu ej bilo 20 i kusur...pa iz Sarajeva..svugdje gdje je dosao psovao je ljude, pljuvao, udarao,omalovazavao...u igri je isto prgav, zna ruzno udariti,ustinuti..ljudi su puni modrica nakon duela protiv njega ali zato ako mu se neko primakne, zna vrisnuti da se na Fortici cuje..zna pasti i odglumiti..ali posto su "pod zastitom"-niakd da mu daju karton za simuliranje.....zato ga nema u reprezentaciji-radi PONASANJA.....zna igrati lopte i dobar je strijelac ali je kao osoba NULA...ON JE CAK PSOVAO"BALIYSKU MAJKU"igracima koji su dolazili u Banjaluku dok je igro u Borcu.Isto je JEDNOM uradio u Sarajevu i pokazan mu je put NAPOLJE. Da je Zrinjski neki klub, isto bi ucinili ali ne...njima je bitan cilj a sredstvo je nebitno..poznato i iz 90ih....
Klicko
@Mostarac94 pročitaj brat bahahhaha
Ecosport
Tako Dragan Covic i svi njegovi prethodnici decenijama izvrcu priču i prebacuju na druge, prave se žrtvama, a svi znamo šta ustvari rade. Vazda vnago bili i to će i ostati. Ove sve mrzitelje treba istri****ti.
plemic
za ove riječi bi mogao potegnuti nešto kao šurenje mržnje i pretni preko interneta (ili barem mene za qurac).
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.