I na Zvezdinom stadionu prodaja ulaznica za derbi

Pred nama 150. vječiti derbi

I na Zvezdinom stadionu prodaja ulaznica za derbi

D. Vejo

Fudbalski spektakl za koji žive Grobari i Delije, odigraće se narednog vikenda na stadionu Partizana.

Tim iz Humske sa podmlađenom ekipom napada praktično osiguranog prvaka države, Crvenu zvezdu. Alibi bi, ukoliko pobjede najvećeg rivala, crno-bijeli mogli tražiti kod svojih navijača.

Interesovanje kao i za svaki derbi je ogromno. Do sada, priliku da svoju kartu kupe na stadionu Rajko Mitić, Delije nisu imali. Ali od sutra će i to biti moguće. 

Pored toga što su karte u prodaju na stadionu crno-bijelih krenule danas, od sutra će tu privilegiju imati i navijači Zvezde koji će na svom stadionu moći da kupe najvrijedniji papir za naredni vikend i tako u što većem broju podrže svoje igrače.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Derbi se igra u subotu od 17 sati na stadionu Partizana a to će ujedno biti i jubilarni 150. vječiti okršaj najljućih rivala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi