I Zvezdan Terzić se 'zakačio' za koronavirus
Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde

I Zvezdan Terzić se 'zakačio' za koronavirus

Zaraza koronavirusom širi se u Crvenoj zvezdi.

Nakon što je ustanovljeno kako su zaražena petorica fudbalera, virus je 'zakačio' i generalnog direktora crveno-bijelih Zvezdana Terzića.

Potvrdio je to i sam Terzić koji se trenutno nalazi u samoizolaciji.

"U subotu prije proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim, posljednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i jučer sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Nalazim se kod kuće, osjećam se bolje i danas nemam temperaturu. Nadam se da će za par dana sve biti u redu", izjavio je Terzić, prenosi klupska stranica.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iz Crvene zvezde su putem zvanične stranice poželjeli Terziću brz oporavak i da se što prije vrati na posao.

Među zaraženima u Crvenoj zvezdi su, podsjetimo, još fudbaleri Njegoš Petrović, Branko Jovičić, Marko Konatar, Marko Gobeljić i Dušan Jovančić.

Top Komentari

Tuzlasjever
****o od covjeka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije