Ibra od prve, Krunić i Begović na klupi: Na San Paolu spektakl večeri!

Napoli - Milan od 21:45

Ibra od prve, Krunić i Begović na klupi: Na San Paolu spektakl večeri!

Ekipe Napolija i Milana za nešto manje od pola sata na San Paolo stadionu u Napulju počet će jedan od najzanimljivijih susreta 32. kola Serije A. 

Radi se o dvije ekipe koje, uz Atalantu, igraju najbolji fudfbal u proteklim sedmicama u Italiji.

Napoli je od povratka fudbala na Apenine izgubio samo jedan meč i to onaj od nezaustavljive Atalante, dok je Milan u posljednjih pet mečeva dobio četiri i to redom Romu, Lazio i Juventus.

Dakle, sve nam to garantuje da bismo trebali gledati vrlo dobru utakmicu. Treneri oba tima Genaro Gattuso i Stefano Pioli odabrali su početne po0stave u kojima nažalost nema reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Pioli je, dakle, na klupi ostavio Radeta Krunića i Asmira Begovića.

Od prve minute za Milan će istrčati Zlatan Ibrahimović koji je započeo i prethodni duel protiv Juvea jer se očigledfno potpuno oporavio od povrede.

Sastavi izgledaju ovako:

Napoli: Ospina; Di Lorenzo, Maksimović, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Lobotka, Zielinski; Callejon, Mertens, Insigne

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan: G Donnarumma; Conti, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Bennacer; Paqueta, Calhanoglu, Rebić; Ibrahimović.

Meč počinje od 21:45 sati.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti