Osimhen se nećka, konačna odluka u narednih 48 sati

"Najavljeno" pojačanje Napolija

Osimhen se nećka, konačna odluka u narednih 48 sati

Veliki transfer mladog napadača Victora Osimhena iz Lillea u Napoli vrijedan 80 miliona eura praktično je već najavljen, sa više strana, kao gotova stvar.

Ipak, sam Nigerijac još nije pristao na transfer, iako se vjeruje da su dva kluba dogovorila sve detalje.

Napadač Lillea je zatražio više vremena da razmisli o svemu jer osjeća da je pod pritiskom od strane svog menadžera i "pratnje" da prihvati ponudu Napolija.

Čak su se prije nekoliko dana pojavile informacije da je Osimhen spreman odbiti transfer u Napoli, više zbog bunta prema njemu bliskim saradnicima za koje vjeruje da žele sve sami završiti, nego zbog činjenice da mu se ne sviđa ideja da zaigra za pomenuti italijanski klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, situacija se mijenja, iako se Osimhen i dalje nećka. Nigerijac je dobio vrijeme i prostor da sam za sebe napravi veliku odluku. Uglavnom, Napoli je i dalje najozbiljnija opcija i to ponajviše zahvaljujući novom posredniku zbog kojeg se Osimhen lagodnije osjeća.

Prema pisanju italijanskih medija, konačna Osimhenova odluka se očekuje u ponedjeljak ili utorak. Dakle, u narednih 48 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi