Abdulah Ibraković preuzima Novi Pazar?

Glavni kandidat

Abdulah Ibraković preuzima Novi Pazar?

A. Beganović

Bosanskohercegovački stručnjak Abdulah Ibraković glavni je kandidat za preuzimanje Novog Pazara.

Bosanskohercegovački stručnjak Abdulah Ibraković, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u elitnom rangu srbijanskog fudbala.

Naime, prema pisanju srbijanskih medija, nekadašnji sportski direktor Sarajeva, te bivši trener Veleža, Čelika i Slobode, glavni je kandidat za preuzimanje Novog Pazara, člana elitnog ranga srbijanskog fudbala.

Pored Ibrakovića kao kandidat za preuzimanje Novog Pazara spominje se srbijanski stručnjak Dragan Aničić, koji je radio u Mačvi i Železničaru.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, Ibraković je prvi dio prošle sezone proveo u Kapfenbergu, članu austrijske Erste lige kojeg je vodio u dva mandata, a drugi dio sezone proveo je na klupi Prištine.

Ibraković nikada nije bježao od posla, pa je svojevremeno radio i u Drugoj ligi Saudijske Arabije, a osim Veleža, Čelika i Slobode kao šef struke na početku karijere je predvodio Radnički Lukavac i Bratstvo iz Gračanice.

Top Komentari

amarosimbrko
Macane kako si? Sta ima u Madridu? Istanbulu? Jesi to namirisao nekog babinog “talenata” ljubim te
0 0
SeoRusilac
Dobro je pa nije Velež hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti