"Icardi mi je kao sin, a njemu se oduvijek sviđala ideja da ode u Napoli"

Savjetnik Argentinca tvrdi

"Icardi mi je kao sin, a njemu se oduvijek sviđala ideja da ode u Napoli"

E. Škorić

Mauro Icardi, napadač Intera na posudbi u PSG-u, mogao bi u budućnosti obući dres Napolija.

Napoli je i zimus bio zainteresovan za Icardija, kojeg također želi i Juventus, a prema riječima Elija Letterija Pina, pravnog savjetnika Maura i njegove suprugte Wande, nije isključeno da Argentinac postane član Napolitanaca.

"Aurelio De Laurentiis ne može žaliti, jer je uvijek pokušavao potpisati Icardija. Iz ovog ili onog razloga, Mauro nije želio ostati u Italiji prošlog ljeta, pa je očito De Laurentiis imao pogrešan trenutak. Nekima se možda neće svidjeti njegova taktička uloga, ali ako tražite napadača koji postiže golove, onda je to Mauro", rekao je Elio.

On je priznao da je malo vjerovatno da će PSG platiti 70 miliona eura za otkup njegovog ugovora, pa je sve realniji povratak na Apenine.

"Mauro je u Parizu bio vrlo dobar. Istina je da nije igrao posljednje dvije utakmice Lige prvaka, ali vrlo je jak sastav i razumljivo je povremeno biti na klupi iza Edinsona Cavanija".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako se Icardi vrati u Inter, može li njegova budućnost biti u Napoliju?

"Očito je da je Wanda Nara njegova agentica i ona se brine za njegove interese. Maura dobro poznajem, meni je kao sin. Ideja o pridruživanju Napoliju oduvijek mu se sviđala. Napoli je grad njegovog idola Maradone i idola svih Argentinaca. Možda bi upravo Napoli bio idealan klub za njega", dodao je savjetnik Argentinca.

Top Komentari

Mele
Ovo sefica mu trazi kao nekada njen ljubavnik mali, sto je bio legenda N apolija, pa zato bi i decka da ode tamo..
1 0
Edin Merlin
Hahahhaahahahahahahhahhahahah NAPOLI hahahahahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi