Igman i Sloboda odigrali utakmicu za zaborav

Remi u Doboju kod Kaknja

Igman i Sloboda odigrali utakmicu za zaborav

H. Zilić

U osmom kolu Prmeijer lige BiH svoj meč odigrali su Igman Konjic i Sloboda, a konačan rezultat je glasio 0:0.

Prvo poluvrijeme je bilo za zaborav.

Igralo se većinom na sredini terena, a zabilježili smo dvije fine prilike za domaćine.

Bodul je u prilici bio u 14. minuti, ali šutirao je preko gola, dok je Hrelja bio u šansi u 30. minuti, lopta je otišla pored gola.

Sloboda u prvom poluvremenu nije napravila ništa specijalno, bili su skoncetrisani na odbranu svog gola.

U nastavku slična igra na terenu.

Oglasi

Ovo je zaista bila utakmica za zaborav, a koliko je loš meč bio govori podatak da su bile samo dvije ozbiljne šanse u drugom poluvremen. Prvu je imala kada je Komazec u 58. minuti šutirao pored gola, zatim i jedan fudbaler Igmana u 88. minuti pogađa prečku.

Do kraja se većinom igralo na sredini terena, sa dosta grešaka na obje strane, tako da možemo reći da je po bod za oba tima realan.

Vjerovatno će i u ekipama što prije zaboraviti današnje loše izdanje.

Igman Konjic - Sloboda 0:0

Igman: Ćeman, Bešagić, Drljević, Hrelja, Hebibović, Bodul, Čubara, Alić, Alagić, Jakupović, Vazda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda: Bukvić, Jusić, Devedžić, Maksimović, Mehmedović, Komazec, Osmić, Kapetanović, Vošnjak, M.Osmić, Delić.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

fukaraslana
Upravo odlaziiiiiii vise odlazite iz svetinje odlazite zar imate vise obraza sramotiti klub odlaziteeeeeee i nikada vise ne dolazite na Tusanj
4 2
Mustafa
Krajnje vrijeme je da uprava Slobode dadne ostavku i da klub preuzmu ljudi koji inaju para i znaju voditi klub. Gologuzani bez feninga u djepu nas vode direktno u federalnu. Bez jakog sponzora tipa Azmira Husica koji ce dati pare da se dovede pravi trener i kvalitetni fudbaleri nasa Slobida je osudjena na propast! Fukare udruzite se pod hitno sa Azmirom, u protivnom propade nam svetinja ko k..rac kroz poderane gace!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi