Igor Remetić novi šef struke NK TOŠK

Danas ozvaničena saradnja

Igor Remetić novi šef struke NK TOŠK

S. Mlaćo

NK TOŠK je danas dobio novog trenera. Naime, na klupi federalnog prvoligaša iz Tešnja sjedit će Igor Remetić.

Remetić je već vodio sa uspjehom klub iz Tešnja i izborio plasman u Prvu ligu FBiH, a trofej je ponovio prošle sezone sa FK Velež nakon suspenzije Ibre Rahimića, kada su Rođeni se vratili u Premijer ligu BiH.

Posljednji angažman imao je u Neretvi iz Metkovića, a vodio je i NK Travnik, FK Turbina, te kadete FK Velež.

Podsjetimo, NK TOŠK je neočekivano ostao bez šefa struke nakon što je Nermin Šabić postao selektor kadetske nogometne reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Šabić je tako morao odstupiti sa ove pozicije, a čelnici TOŠK-a na kraju su se odlučili za saradnju sa Remetićem koji dobro poznaje stanje u Prvoj ligi FBiH, ali i stanje u i oko NK TOŠK.

NK TOŠK je prvi dio sezone okončao na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova, isto kao i drugoplasirani FK Goražde, te šest manje u odnosu na jesenjeg prvaka FK Olimpik.

Top Komentari

Grohot
steta za tosk jbg
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti