Igrač Chelseaja iznenadio mnoge: Nismo znali da si musliman...
Foto - EPA

Rudiger objavio fotografiju

Igrač Chelseaja iznenadio mnoge: Nismo znali da si musliman...

M. Šljivak

Veliki broj fudbalera u engleskoj Premier ligi su muslimani.

Naravno, svi znaju isključivo za Mohameda Salaha ili Sadija Manea, ali rijetki su znali da je musliman i defanzivac Chelseaja Antonio Rudiger.

Ovaj 27-godišnji fudbaler nije previše iznosio vjeru u javnost, a večerašnja objava na Twitteru je mnoge iznenadila kada je zahvalio Bogu za sve što mu je podario.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegova objava je iznenadila mnoge i to su mu u komentarima rekli:

"Do danas nisam znao da si musliman", jedan je u nizu komentara koji se pojavio.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bazarich
Vjeru treba javno obznanit da te ljudi vide da klanjas da postis da ponekad javno udjelis da druge podstaknes da znaju da si musliman vjernik i da budes ponosan da si dobio uputu od Uzvisenog stvoritelja a ne kriti se i stiditi se kao pojedinci (ovo se ne odnosi na ovog igraca) ovo je opce misljenje.
11 6
Malilav22
Siguran sam da 99% na ovoj stranici nebi znali reci , šta znaci rijec Musliman ( Vjernik,Bogobojazan ) ili Allah ( Bog, Gospodar) . Zanimljivo da u Biblij na Arapskom jeziku kad se spominje Bog koristi rijec Allah . Najveca razlika medju Islama Kršcanstva je što je Isa odnosno Isus u Kuranu prorok a u Biblij Bozij sin . Ali tko me ja pišem lakše je sluša Hodze , Popove i Svecenike nego se sam uvjeri dali oni nas sie ispravno
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi