Igrač koji je postigao majstorski gol protiv Sarajeva na Koševu je na meti italijanskog velikana
Edouard je bio strijelac za 2:1 u meču protiv Sarajeva

Posljednje dvije sezone igra sjajno

Igrač koji je postigao majstorski gol protiv Sarajeva na Koševu je na meti italijanskog velikana

S. Pašalić

Prema pisanjima britanskih medija, igrač škotskog Celtica, Odsonne Edouard nalazi se na meti Napolija.

Ovaj 21-godišnji francuski napadač je prošlog ljeta stigao u Celtic iz PSG-a za nešto više od 10 miliona eura i odigrao je 52 utakmice, te postigao 22 gola i upisao 8 asistencija.

Edouard je sjajno krenuo i u novu sezonu pa je u 12 nastupa postigao 6 golova, a jedan od njih je bio i protiv Sarajeva na Koševu koju je škotski tim dobio sa 3:1 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Zbog njegovog načina postizanja golova neki su ga usporedili i sa Nicolasom Anelkom i mnogi evropski klubovi bi ga željeli vidjeti u svojim redovima.

Sampdoria, Atalanta i Borussia Dortmund su neki od njih, a Napoli je čini se najozbiljniji kandidat i spreman je ponuditi nešto više od 30 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi