Insigne je večeras pronašao način da ga ne ismijavaju zbog visokog dječaka

Iskustvo je čudo

Insigne je večeras pronašao način da ga ne ismijavaju zbog visokog dječaka

Kapiten Napolija Lorenzo Insigne i večeras je bio u centru pažnje. 

Pred utakmicu u Ligi prvaka između Napolija i Barcelone, Insigneu su organizatori opet dali najvišeg dječaka da izađe s njim na teren i stane ispred njega tokom himne pomenutog takmičenja.

U slučaju svakog igrača dječak stoji ispred, osim u slučaju Insignea gdje je dječak pored. Insigne je također iskoristio priliku i da ga zagrli pa je tako možda uspio maolo i prekriti stvarnu razliku u visini ili je barem staviti u drugi plan.

Inače, napadač Napolija je do sada često bio ismijavan jer su mu uvijek davali najvišeg dječaka da izađe s njim na teren, a kada dječak stane ispred njega onda se Insigne gotovo i ne vidi. Ipak, sada se snašao i on malo bolje. Iskustvo je čudo...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Valdore
E moj Lendo kakve ti gluposti pišeš nikad novinara od tebe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi