Insigne: Juve neće odustati, ali sve je u našim rukama

Fudbaler Napolija nakon ubjedljive pobjede nad Cagliarijem

Insigne: Juve neće odustati, ali sve je u našim rukama

Napoli je sinoć sa 5:0 slavio na gostovanju kod Cagliarija, te se i dalje nalazi na prvom mjestu Seriji A, sa četiri boda više u odnosu na drugoplasirani Juventus koji zbog vremenskih uslova nije mogao odigrati svoju utakmicu 26. kola italijanskog prvenstva.

Ekipa Maurizija Sarrija je pružila još jednu briljantnu partiju, a Lorenzo Insigne se sinoć uspio upisati u strijelce sa bijele tačke, ali i asistirati Hamšiku za gol.

Ipak, Insigne je nakon utakmice upozorio da se njegova ekipa ne smije opuštati jer im Juventus i dalje "diše za vratom".

"Odigrali smo dobru utakmicu, važno je da smo upisali pobjedu. Na vrhu smo, ali sve je u našim rukama. Moramo pobijediti sve preostale utakmice. Juve neće odustati, ali mi smo pokazali da imamo veliko srce i čvrst karakter", poručio je Insigne nakon pobjede nad Cagliarijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ni na koga ne stavljamo pritisak, jednostavno igramo svaku utakmicu kao da je finale nekog takmičenja. Nadam se da ćemo na kraju sezone biti nagrađeni za takav pristup", dodao je sjajni fudbaler Napolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi