Insigneova izjava se neće svidjeti navijačima Napolija

Najavio odlazak

Insigneova izjava se neće svidjeti navijačima Napolija

Endin Čaušević

Italijanski reprezentativac Lorenzo Insigne priznao je da postoji šansa da na kraju ove sezone napusti Napoli.

Insigne je ponikao u Napoliju i cijelu karijeru proveo je kao fudbaler ovog kluba. Već nekoliko sezona ovaj omaleni napadač je jedan od najboljih igrača Napolija, te je u prošlosti odbio nekoliko odličnih ponuda kako bi ostao u rodnom gradu.

Međutim, Insigne je priznao da razmišlja o odlasku iz Napolija i da se to može desiti već na kraju ove sezone ukoliko dobije ponudu koju jednostavno ne može odbiti.

"Imam 28 godina i moguće je da napustim Napoli ako dobijem ponudukoju ne mogu odbiti. Dokazao sam koliko vrijedim i ljudi oko mene to znaju da cijene. Vidjet ćemo na ljeto šta će biti od svega", rekao je Insigne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Igrač Napolija dodao je da ga najviše nervira to što s Napolijem nije uspio da osvoji Scudetto iako je prošle godine bio jako blizu toga.

"Naravno da me iritira što dođemo tako blizu nekog uspjeha i osvajanja titule, a na kraju sezonu završimo bez trofeja", dodao je omaleni fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi