Insigneova trka s vremenom

Stigao Napolijev medicinski izvještaj

Insigneova trka s vremenom

Kapiten Napolija Lorenzo Insigne vodi trku s vremenom dok čitavom Napulj strepi i pita se: Da li će glavna uzdanica biti spremna za subotu i meč sa Barcelonom?

Nakon što je Napoli savladao Lazio sa 3:1, stigle su i loše vijesti za tim sa San Paola i njegove navijače i to u vidu meidicinskog izvještaja.

Naime, Insigne je zaradio povredu tetive aduktora, a izvještaj nije ponudio konkretnu informaciju o trajanju oporavka. Zna se samo da se Insigneovo stanje svakog dana procjenjuje i da će se to vjerovato raditi do samog okršaja sa Barcelonom.

"Lorenzo Insigne, povrijeđen je u zadnjim minutama utakmice protiv Lazija u subotu, danas je prošao detaljne preglede, a oni su otkrili povredu tetive aduktora", poručeno je iz Napolija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, prvi meč osmine finala LP između Napolija i Barcelone je završen rezultatom 1:1, tako da se italijanski tim ima čemu nadati u revanš na Nou Campu. Ipak, bez Insignea će i ovako težak zadatak za Napoli postati još puno, puno teži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi